×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца


Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца
Бургаският магистрат (на снимката) не се съобрази с искането на прокуратурата и обяви, че Христов не е искал да застреля готвача си
Тема в развитие
Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета! Принца ридае в съда за убийството на Никола Колев: Бях в тотален шок, той ми беше всичко Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Принца не се призна за виновен! Обвиниха семейството на жертвата му, че иска да вземе негови имоти и фирми Вдовицата на жертвата на Принца: Това е убийство, взеха ни всичко! Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина, процесите разпределени на опитни магистрати Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо Има ли чадър над Киро Принца? Една година след убийството в Несебър няма Обвинителен акт, липсват ключови експертизи! Ето го Кирил Христов! Какъв е той? Арестант или Принц на Несебър(ВИДЕО) Спазва ли Кирил Христов-Принца домашния си арест? Преценете сами!(ВИДЕО) Съдия Георги Кошничаров потвърди домашния арест на Принца, имал „добри характеристични данни“ Принца се върнал да си допие след убийството на готвача Кольо Прокуратурата потвърди версията на Флагман.бг – в Несебър опитали да маскират убийството на готвача Кольо като инфаркт Съд и прокуратура се оплетоха с Принца - убиец, чудят се кой да го докара в Бургас Флагман пита МВР и Цацаров колко съучастници опитаха да скрият убийството в Стария Несебър Прокурор Румяна Славова протестира леката мярка на убиеца Киро Принца Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца Първо във Флагман! Ето го Киро Принца, екзекутирал брутално готвача си в Несебър (СНИМКИ) Пълна пародия! Съдът пусна под домашен арест убиеца Киро Принца, не бил опасен Киро Принца убил готвача си с 1,15 промила алкохол в кръвта Съпругата на убития готвач Кольо: Искаха да вярвам, че е починал от инфаркт и да ми го върнат направо в ковчега Зловещо! Само във Флагман.Бг! Истината за убийството на готвача в Несебър Несебър пита: Копчев, къде скри Аудито след разстрела на готвача? Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев Шест куршума за готвача Кольо, защото Киро Принца не харесал печеното му агне Несебърлии: Киро Принца редовно биеше готвача, Кольо се страхуваше от него (СНИМКИ) Бивш футболен бос свидетел на зверското убийство в Несебър Несебър в шок! Арестуваха Киро-Принца с още един авер - за разстрела на готвача Кървава драма в Несебър! Собственик на ресторант застреля готвача си
виж още
скрий
21 Април 2016, Четвъртък, 11:56 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: архив Флагман

След като вчера взриви обществеността, магистратът днес обясни постъпката си


Вчера в 17:30 часа съдия Петя Петрова от Окръжен съд – Бургас измени мярката за неотклонение на Кирил Христов, по прякор Принца, от „задържане под стража” в „домашен арест” и го пусна да си отиде у дома.

Припомняме, че прокуратурата поиска Христов да остане зад решетките, тъй като срещу него е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК за умишлено причинена смърт. Още повече, че дори и ние, като медия, имаме достатъчно големи съмнения, че след убийството Принца  е опитал да покрие следите и да маскира случката като инфаркт.


Принца хвърли оковите и вече се радва на комфорта на домашния уют край морето, където дори не е постоянния му адрес

Флагман.БГ пита какво точно се е случило между 21 ч. на 17 април (тогава хората в Стария Несебър са чули пукотевицата от изстрели) до 23:30 ч., когато съобщават на съпругата на готвача Никола Колев, че той е починал - от инфаркт.

А ето и мотивите на съдия Петя Петрова да освободи Киро Принца:

В открито съдебно заседание, провело се на 20.04, Бургаски окръжен съд наложи мярка „Домашен арест“ на Кирил Христов. Като анализира доказателствено обезпечените факти по делото, съдът прие, че актът на произведена стрелба с процесното оръжие не сочи за умишлени действия на обвиняемия. Наличните до момента доказателства еднозначно насочват към извод, че действията на Кирил Христов, с които е причинил смъртта на пострадалия – Никола Колев, не са били целенасочени към причиняване на общественоопасния резултат.
Според обвинението, след организирана почерпка в ресторанта, стопанисван от обвиняемия, при качване на пострадалия в автомобила, държейки в ръце законно притежавано оръжие – пистолет „Зиг зауер“, Кирил Христов е произвел изстрел. В следствие на това е било причинено единично огнестрелно нараняване на гръдния кош на пострадалия.
Според Окръжния съд на Бургас, задържането на обвиняемия Христов по мярка за неотклонение, би се превърнало в една предварителна санкция, което е недопустимо според нормите на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи. Съдът акцентира: „че тежестта на обвинението не е в състояние, сама по себе си, да оправдае задържането на лицето, когато от данните по делото не могат да бъдат изведени факти, отнасящи се до съществуване на реална опасност от бягство или извършване на нови престъпления“. На основание чл.64 ал.4 от НПК, Бургаският окръжен съд определи наложената мярка „Домашен арест“. Съдът счита, че със същата успешно ще бъдат постигнати целите по чл.57 от НПК, съобразявайки характера на тази процесуална мярка и ограниченията, които законът налага във връзка с изпълнението й.
При обжалване или протестиране, делото ще бъде гледано от Апелативен съд – Бургас, на 26.04.2016 г.

В категории: Темида


56
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
56
Коментара по темата
56.
ДА ОСТАВИМ ПРАВОСЪДИЕТО В РЪЦЕТИЕ НА НАРОДА
26.04.2016 14:23:55
0
3
НАРОДА Е НА СПРАВЕДЛИВ И КОМПЕТЕНТЕН. НЕ НИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ СЪДИИ! САМО ПОЛИЦАИ И БЕСИЛКИ! И ЗАТВОРИ НЕ НИ ТРЯБВАТ-ЗАЩО ДА ГИ ХРАНИМ РАЗБОЙНИЦИТЕ! НАРОДА РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ОТ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ! ПРАВОСЪДИЕТО-В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА.УЛИЦАТА ВЕЧЕ ЩЕ РЕШАВА СЪДБИНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, УМЕЛО НАПРАВЛЯВАНА ОТ ОБЕКТИВНИТЕ И КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ФЛАГМАН!!!!!
55.
мамка ти
22.04.2016 09:42:53
1
13
Копумпирана ненаядена кукумявка.Всички сте за затвора тъпи съдии алчни.И вашето стои- не забравяйте.
54.
продажни души
22.04.2016 08:43:54
1
13
Да се изгони веднага от работа тази гнусна и продажна жена и докторката която е измислила инфаркта и тя е взела пари!С тези пари свещи да си купите!
53.
потресен
22.04.2016 08:40:48
2
12
Тая съдийка има ли деца,майка ли е каква е ?Защо не си държиш на поста на който си поставена да даваш точните присъди на убийците зьщо?Парите ли са по важни от човешкия живот мръсна гадино?Как е възможно има убийство,а те искат да прикрият убийство!Всички за затвора мръсни долни продажни души!Дано бог ви накаже всичките!!!!!!!!!!!!!!!
52.
Burgas
22.04.2016 02:44:54
1
9
Бургаското правосъдие гледа много филми и от тази позиция гледа на човешкия живот като от филм- мъртвия мъртъв- живия жив. Не се интересуват какво пишат за тях във ежедневниците на Европа-,, че цитирам: България е най- корумпираната държава, а германците казват ,, в България има,, цап царап''. Да го е срам човек да каже , че е българин, а камо ли да се опита да защити мнението им. Срам за правосъдието. Ако законите не са актуални за адекватни действия и мерки защо не ги промените ?
51.
Бургас. Р. Христова
22.04.2016 02:28:28
1
8
Кви пачки , кви пет лева,, случаен изстрел глеайте сега да ме оправедаете'' Ужас! Има убийство и ивършител. Виновникът обаче обаче е на свобода и се радва на изгрева и залеза и по никакъв начин не е нарушен стериотипът му на живот.Е, гати и държавата, това да не е Зимбабве.. Пореден случай цяла Европа да пише и говори, че в България има корупция и никой не може да го опровергае, освен да берем срамовете. Всички вече ни знаят, става евтино, нашите думи са нищо пред продължаващите неадикватни действия - кучетата си лаят- керванът си върви. Интересно е и е голямо предизвикателство да поместите доклада за мерките, които сте предприели за овладяване на корупцията, който Брюксел очаква в указания срок. Виц, сън или филм- някой гръмнал някой си и си живей на свобода. Това го няма никъде, само в измислена държава като България.
50.
Burgas
22.04.2016 02:00:49
0
7
Правосъдието на Бургас е голям майтап. Цяла Европа се подсмихва-по- късно ще дойдат препоръките със срок на изпълнение. Българите са големи майтапчии. Все едно, че сме в цирк.Кой беше казал: нема такава държава.. Пряко мен това не ме касае, жалко за българите, дано след 20 години се сбъдне моята прогноза и започне подем , ако не, по- добре да се заличи държавата.
49.
до 46
21.04.2016 21:44:21
0
6
А зад Боряна? #КОЙ?

А оня, който е писал за Искъров защо го нарича съдия след като отдавна не е съдия?
Да не е една от тези, които той "обслужваше" из Съдебната палата, докато клецаше и Цинцарска?
48.
do 47
21.04.2016 21:13:49
0
10
май има един дето кара в насрещното. И не сме толкова голям град че да не се знаем кой какъв е. дано някой да ви сгреши че да видите какво е
47.
eeeeeeeeee
21.04.2016 20:59:56
26
3
Петя Петрова е честен и неподкупен съдия, принципен човек и безупречен човек, а всички които не я харесват и пишат глупости тук са дребни и зли човечета, които мразят хората. Какво толкова се е случило, ами не внимавал човека. ИМА ГРЕШКА ИМА И ПРОШКА
46.
дали
21.04.2016 20:55:25
3
12
връзката Боряна Димитрова - Петя Петрова има отношение към случая
45.
ечи
21.04.2016 20:50:03
0
13
Само като види човек тъпизма в погледа на тази глупава съдийска може да прецени какво решение ще вземе, но ако готвача беше неин роднина или близък това тъпо същество щеше да се замислш. Та да си припомни наказателна кодекс, който едва ли е познава!
44.
Петя Петрова
21.04.2016 19:29:28
2
7
Ми не съм чувала, ми. Моят феодал е господ бог. Само той е над мен. Други няма. Затова ще си правя каквото си искам.
43.
ямбол weeeeeeeeeeeeeee
21.04.2016 19:27:28
0
14
явно в целия свят само съдия Петрова не е чувала за феодалния гнет на бг работодателите за едни кучета в Бродилово стана национален въпрос а за нечовешкото и унизително отношение към готвача нито дума. За сметка на това за Петрова пиянската оргия е организирана почерпка а убийството на работник за кеф - нещастен случай. Още преди да са събрани доказателствата съдията вече е предрешила случая - сефте. Дано АС измие срама от схемата за милиони няма закони
42.
Айтос
21.04.2016 19:20:09
2
18
Тая Петя Петрова не беше ли любовница на една айтоска мутра?
41.
!!!
21.04.2016 18:57:23
1
22
Въпросната е от Ямбол,ковачница на кадри за съдебната система. Наводниха цялата магистратура тези тъпанари.
40.
Гадно
21.04.2016 18:55:22
1
19
Егати и тъпите мотиви- от пледоарията на Кожухаров ли ги е преписала? какво е правел пистолета в ръцете му? защо изобщо е бил в него след като е употребил огромно количество алкохол? И готова ли е медицинската експертиза, балистическата и т. н., че реши колко са нараняванията и от къде е произведен изстрела? Тази конвенция за защита на правата на човека и основните свободи май само за паралии важи, особено в Окръжен съд Бургас.
Няма по големи престъпници от съдиите, а на всичко отгоре и държавата им плаща за това!!! Сега ще има да търсят свидетели. Кой ще се навие да каже нещо, след като знае, че пистолета пак може да гръмне случайно и да получи единично огнестрелно нараняване в гръдния кош...много по добре звучи, отколкото да бъде застрелян като куче
39.
Eee
21.04.2016 18:09:43
0
24
Браво на тази изсртъпнала лелка,захлеби от мъката на хорицата.
38.
наса
21.04.2016 18:03:40
1
16
Това какво значи който има възможност да напуска тази държава.
37.
неюрист
21.04.2016 17:56:37
0
26
Няма по-велика институция от съда.Няма по-мъдро същество от съдията.Без експертизи,с едно разследване съвсем в начална фаза великата мислителка реши ,че НЯМА УМИСЪЛ.Някой пак плаща музиката и певачката припява както е поръчано.И Перата и Киро царя с една и съща мярка за неотклонение-елементарна гавра,но народеца вече свикна.
36.
solo
21.04.2016 17:44:47
1
23
Тази корумпирана циганка Петрова е директно за затвора...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
35.
Malumnici
21.04.2016 17:09:55
11
1
Bokluci sprete da pishete gluposti... veche ne ste interesni...horata koito poznavat i dvamata mn dobre znaqt kak lajete....selqci!!!
34.
Незвисима съдебна система?!
21.04.2016 17:06:18
1
18
Ами-й-й.. Продажници до мозъка на костите си! Въобще не ги интересуват законите: съдиите съдят СПОРЕД ЗАВИСИ и най-вече СПОРЕД КОЙ КОЛКО ДАВА! защо влязохме в ЕС, защо даваме такива огромни вноски, като от там никой не тропне пред правителството и прокуратурата? Какви са тези нелепици, бе хора, бе тия юристи имат ли съвест! Откровени убийци се оставят на свобода или получават символични присъди, народът се шашва и роптае, но на тях не им пука, та дреме. Проверяваха им парите? Те да не са селскиет идиоти, че да ги оставят на светло... Я пратете подставени лица да им видят къщите - колко са и какви са, колите, екскурзиите, харчовете, къде учат децата им и как ги издържат. Тогава ги питайте като как така не осъждат или не закопчават престъпниците, а изкарват убитите виновни. Докога, народе!!!
33.
БГ резил
21.04.2016 17:01:33
0
16
Има три варианта: или прибира паричките веднага, или сменят съдебния състав по делото и другите прибират паричките, или заплахи и каквото разбираемо следва след тях. Кое ще избере?! Така ще е докато си избираме политици, които замениха ланците от 90-те с вратовръзки.
32.
ZapoznAt
21.04.2016 16:44:42
0
23
Каквото не става с пари, става с много пари
31.
$$$$$$$$$$$$$
21.04.2016 16:41:28
0
14
С какво,даже и като криминално проявен и с регистрации в МВР-Перата е по-голяма заплаха за обществото от тоя гаден шоп убиец на нещастни хора?Убийството не е престъпление за задържане,а защитата на границата от бъдещи терористи е?
30.
Питанчев
21.04.2016 16:39:26
0
22
Кой ги контролира тези съдии. Веднага да си влиза във функциите. Това не бяха ли част от функциите на БОРКОР или ДАНС?!?!
29.
кулайо
21.04.2016 16:36:06
0
15
Поне една електронна гривна да му беше дала, че да не хукне през границата като Галеви и други.
28.
Заспал
21.04.2016 16:30:08
0
25
За пореден път виждаме къде е проблема на България! Не, не в политиците! Адвокати, съд и прокуратура! Ако имаше правораздаване, щяха да са в затворите и политиците, и убийците, и мутрите, и мангалите... И всички които заслужават!
Спи народе докато гореизброените се е*ават с теб!
27.
$$$$$$$
21.04.2016 16:29:33
0
17
Е това ако е правова държава,Перата като панайрна мечка го разхождат по съдилища ,а тоя пиян шоп комунист-убиец,е вече у дома си.Как се обуславят тези мотиви ,у нас правото е само тълкувателно,забравих?!!МЪРШИ
26.
Истината
21.04.2016 16:28:03
6
7
Moje da e zapla6ena I da znae 4e 6te bade obita ako go vkara v zatvora I tva go ima
25.
Мариета
21.04.2016 15:51:41
0
24
Колко ли парички взе тая Петрова????
24.
Фтфпугуц
21.04.2016 15:42:00
0
33
Съдия Петя Петрова оставила ли е престъпник в затвора? Тя май има мисия да освободи всички престъпници
23.
Динко Простакъ
21.04.2016 15:35:50
1
32
Ако беше нещо болен от неличима болест, като че бихме те разбрали Петя Петрова, въпреки, че пак щеше да има хейт..., ама с тия клишета и заучени фрази, за човек с криминално минало, просто къртиш миФки...
100%, че милиционерите са я натиснали, понеже покриват Несебърския боклук дълги години
22.
barut
21.04.2016 15:28:48
0
23
Таз има някакъв друг аршин за паралиите-доста корумпирана.
21.
ujas indeed
21.04.2016 15:23:35
0
19
BAHTI SKANDALNOTO ! BAHTI BEZO4IETO !
20.
по-прост и от Динко
21.04.2016 15:18:50
0
36
Йордан Ианов, бивш Апелативен прокурор от отбора на Ямбол
Петя Петрова бивша следователка, понастоящем съдийка, също родом от Ямбол
Таня Етимова, председателка на Администртивния съд, каква изненада също родом от Ямбол.
Абе, кво стаа тука...!?
19.
Ujas
21.04.2016 15:14:53
4
16
Hubo e vijte sadiikata korompirana smqtai kolko para e zela sumata 6tee mnogo golqma na 1000 procenta na deteto ti pojelavam sa6toto mila korompirana gozpojo petrova parata te izdiga I parata 6tete pogubi Po tova delo dano se pobolee6 I za 40 dena da isaxne6 samiq petrova
18.
Burgas
21.04.2016 15:02:34
1
70
За пръв път чувам задържан за убийство да бъде пуснат под домашен арест независимо дали е умишлено или не и то само след изтичане на мярката 24 часа. Знаех си че случая ще бъде потулен и този няма да лежи но непредполагах че ще стане по толкова безпардонен начин едва 2 дена след престъплението. Гнус ме е от тази държава, срам ме е да се нарека българин! Нейскам и да се замислям какво им е на семейството и децата на убития. Срам и позор! Нека господ да ви съди!
17.
kiro
21.04.2016 14:59:49
10
7
maika vi da eba flegmeni nali uj pisahte ce s 6 kurshuma e zastrelqn selqnduri lajlivi da vi go nachukam v ustataa na vsi4ki lajlivi jurnalq
16.
П П
21.04.2016 14:55:44
2
26
Платиха ми достатъчно,но няма да ви кажа колко и правото отдавна не е норма за да го прилагам има си количествено измерение.
15.
Спиро
21.04.2016 14:55:11
0
28
А прокуратурата ! Ще обжалва ли ! Милите прокурорчета ! Ми те Май забравили !
14.
Боби
21.04.2016 14:54:28
1
52
Ти остави ами за 2 шамара на някакво цигане 72 часа задържане.
За убийство с пистолет домашен арест.
Няма такъв съд, няма такава държава тука е ТОТАЛНА корупция.
13.
Годжоман
21.04.2016 14:46:58
2
42
КОЯ Е ТАЯ?
ПРИЛИЧА НА КВАРТАЛНА КУРВА....
БОКЛУК МРЪСЕН,АЛЧЕН И ПРОДАЖЕН
12.
мико
21.04.2016 14:46:10
0
46
Съдия Петрова въобще не е корумпирана, ама хич биля!
11.
тъп
21.04.2016 14:45:34
1
35
за Перата домашен арест и за този хубавец домашен арест --да ви ШИБАМ
10.
Debeliq
21.04.2016 14:44:53
0
18
Kakvo moje da opravdae ubiec? Po kakifto i nachin da e stanalo ne moje da si hodi v domashen arest.maikavi kalna daiba prosta darjava spi narode
9.
sas
21.04.2016 14:43:54
2
17
до 4
съдия Искър Искъров отдавна не работи като съдия - точно поради такива изпълнения на част от колегите си.
8.
гв
21.04.2016 14:26:11
2
34
Ето ви демокрация, кокошкарчета. Имаш ли пари в кенефа можеш да правиш каквото си искаш. Атомката трябва да се пусне час по скоро. Нищо друго не може да оправи тая кочина. Тотален рестарт и да си носят крадените пари в гроба, боклуците.
7.
Горан
21.04.2016 14:21:58
0
45
Тая е за сливенския затвор ! Най мазната и дебела циганка да люби нон стоп ! До омасляване !
6.
Nesebar
21.04.2016 14:19:35
0
65
Умишлено го е застрелял,затова е тръгнал след него като му е викал,че ще го убие.Готвачът се е опитвал да си тръгне на няколко пъти.Има свидетели ,които са чули как му е викал.А когато е слагал ябълка на главата на Кольо ,която да му служи като мишена,пак не е знаел какво прави ,така ли?Той ще изчезне,целият град знае това.
5.
Истина!
21.04.2016 14:19:15
0
62
Защото Росен Кожухаров, адвоката на Киро и е дал солидна сума пари на Петя. Той защитава всички убийци, получва солидни хонорари и взема и за подкупи на съдии. Съдебната ни система е порочна, жалка и корумпирана!
4.
Качеството на съдиите в Бургас
21.04.2016 14:17:13
1
62
Това е качеството на съдиите в Бургаско! В бургаския районен съд се шири разврат. Кърпичева-Цинцарска + Искър Искъров. В бургаски окръжен съд има алкохолик,който идва всеки ден пиян на работа. Магърдич Мелконян.В районния съд алкохолика е Георги Грънчев.
Алкохолик от окръжния съд е Захарин Захариев.
Зам.председателят на районния Ана Щерева гледа граждански дела и от години живее на съпружески начала със съдията от Бургаския окръжен съд Иван Воденичаров,който също гледа граждански дела и проверява нейната работа.
Ми онова малкото курве Дарина Йорданова?Кой не знае за него?Кой не е чувал за него?
Да не говорим за звездите в корупционните схеми Зъбова,Темелкова,Парашкевов,Синков,Събчо Събев.Да споменем и адвокатите,с които "работят": Пламен Найденов,Георги Кермедчиев,Мосинов,Благой Потеров (с когото много сериозно "работи" Емил Христов от Бургаска апелативна прокуратура) и т.н.
Ами Янка от Елхово? Толкова обича да задържа при себе си агентчетата от ДАНС и ГДБОП...
Левски едно време написал в тефтерчето си "Народе???"
Да питаме и ние: Боряно??? Това ли е стандарта,с който се фръцкаш и шеташ из ВСС?
Или Лазар те успокояваше и пазеше, а сега си намерила друг пазител?Един дебеличък с очила и/или един черничък алкохолизиран.
А тая тука ти е даже заместник.
3.
чичко Паричко
21.04.2016 14:08:57
1
82
И колко парички прибра супер безпристрастния съдия Петя Петрова? Защото от написаните мотиви изпаднаха гаргите от клоните от смях!
2.
Dikoff
21.04.2016 14:08:40
0
47
Да ти еба майката
1.
Много, ама много съм Тъп
21.04.2016 14:08:39
0
94
Нищо не разбирам. За катастрофа на пътя със смъртен случай по непредпазливост - задържане под стража. За умишлено убийство с огнестрелно оръжие, при това с опит да заличи следи - домашен арест.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори