Търсене на "Галя Асенова"
Резултати от вашето търсене:
НФСБ почете 136 години от Освобождението на София

Патриотите питаха къде е тази празничност, която ще ни накара да пеем песните на свободата

прочетено 559 пъти

Ето я медицинската сестра, спипана с пушка и заглушител в болницата

Галя Асенова е изпълнявала посреднически функции

прочетено 3236 пъти

Вижте кои са задържаните за трафика на хероин през Малко Търново

Буцата, Боксьора и Слюдата са задържани с хероиновата пратка

прочетено 4820 пъти

НФСБ ще влезе в Общинския съвет на Бургас, все пак. Кризата май се размина

Изборите бяха манипулирани, но приемаме резултатите, няма да обжалваме в съда, каза Валери Симеонов

прочетено 4841 пъти

Кметът получи 65 хиляди гласа, а ГЕРБ с 23 хиляди по-малко. Защо ли?

Избирателите отъждествиха масово Николов със себе си, останах неразбран, защото съм различен по няколко причини

прочетено 4740 пъти

Хиляди застанаха зад НФСБ тази вечер за решителната битка в неделя

Фронтменът на Юрая Хийп Джон Лоутън е новият националист, обикнал родината ни

прочетено 4399 пъти

Стефан Солаков: Плевнелиев, Калфин и Кунева са заплаха за България

Кандидат-президентът на НФСБ изтъкна, че на „Дондуков“ 2 трябва да влезе духът на родолюбието и националното самочувствие

прочетено 3861 пъти

Стотици пяха "Шуми Марица" с кандидат-президента на НФСБ Стефан Солаков в Бургас

Спасението на България не е едноактна пиеса или карнавална суетня, каквато виждате да правят по площадите нашите опоненти, а дълъг процес, каза той в зала "Бойчо Брънзов"

прочетено 5019 пъти

Солаков и Асенова събират НФСБ в спортна зала в Бургас

Ще доведат всички известни личности от СКАТ тв за най-голямата изява в тази кампания

прочетено 5835 пъти

НФСБ издигна за президент Стефан Солаков, за вице Галя Асенова

Политическият съвет на новата патриотична партия на Валери Симеонов обявява в момента в столицата и кандидатите за кметове на стратегически за нея населени места

прочетено 11892 пътиРезултати от вашето търсене:
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Всички материали
от Крими
Всички материали
от Разследване
Всички материали
от Здраве
Всички материали
от Лична драма
Всички материали
от Ретро Флагман
Всички материали
от Спорт
Бургас
Айтос
Карнобат
Несебър
Поморие
Созопол
Царево
Приморско
Средец
Малко Търново
Камено
Сунгурларе
Руен
Всички материали
от Бургас
Всички материали
от Айтос
Всички материали
от Несебър
Всички материали
от Созопол
Всички материали
от Приморско
Всички материали
от Малко Търново
Всички материали
от Камено
Всички материали
от Сунгурларе
Всички материали
от Руен
Глас отвътре

Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците
Какво вещаят звездите за периодa 21 - 27 април 2014
Хороскоп
Започва период на материална стабилизация. Ще имате късмет във всяко начинание, свързано с бизнес или в обществената сфера. Това е време за реализиране на личен проект, който може да се увенчае с голям резултат в бъдещето. Сложете основите сега, ако имате нещо значимо като авторски труд. Пътуванията също са успешни, особено командировки в чужбина. На път ще срещнете и нещо ново, което ще ви зареди с допълнителна енергия. Като цяло периодът е много ползотворен. Здравето ви е стабилно, у дома всичко е наред.
Ще имате сполука във всяко отношение, късметът ще е с вас. Продължава периодът на възход, разгърнете се максимално във всички сфери – на обществения живот, в политиката, в бизнеса, в учението. Само в любовта се задават пречки, които ще ви натъжават след четвъртък, но не ги приемайте дълбоко, защото ще отшумят бързо. Внимавайте само, ако се налага да водите преговори по делови въпроси – там ще е ахилесовата ви пета. Иначе в сделките няма да имате равни – подписвайте, влагайте пари, ще ви се върнат тройно.
Във ваша полза ще бъде всичко, което кроят враговете ви, ще ги видите как падат в собствения си капан. Вие само дръжте правилната линия на неутралитет на работното място. Бурята се задава и ще е най-страшна в сряда. Вие действайте по вашия проект и посветете в него само проверени хора. Здравето ви е разклатено, психиката не издържа и ще е най-добре да потърсите спокойствие при любимия човек, ще откриете нов тих пристан, ще се заредите с енергия. У дома обаче възрастен родител се нуждае от помощ, събота и неделя посветете на роднините.
Тази част от годината може да се каже, че е най-успешната, защото освен спокойствие, ще имате и реални плодове за обиране. Нещата се подреждат сами, вие само трябва да отчетете добрите резултати. Сега разбирате защо хвърлихте толкова много усилия, за да се утвърдите на пазара, сред колегите, в обществения живот. Можете да планувате следващия етап от развитието си. Няма да сгрешите, имате нужния фундамент, на който здраво сте стъпили. А в любовта – тя идва по-силна и по-красива от всякога. Отдайте й се. Вкъщи всичко е наред и ви мислят за спасител, на пиедестал сте.
От всички страни се обединяват, за да ви смачкат. Ще прилагат всякакви техники, ще ви притискат, ще създават интриги дори в личния ви живот. Трябва да издържите до петък. Защото всичко това ще се окаже буря в чаша вода. Не могат да ви навредят по никакъв начин. Движете се напред, в правилна посока сте. Ще дойдат най-сетне и парите, за което най-много се притеснявате. При това съвсем навреме. Ще погасите стари дългове и ще инвестирате в новия проект, ще успеете. Само не изпадайте в ненужна паника до вторник, когато ще е най-напрегнато. И в любовта нещата се променят за добро. Ще дойде вест, която ще стопли сърцето ви. Помислете за възрастен родител, който се нуждае спешно от помощта ви.
Все още ви потиска здравен проблем, но и той ще отшуми до средата на периода. Деловите си ангажименти са свързани с нерви и удари под кръста, конкурентите пак се обединяват, за да ви смачкат, войната на работното място продължава. Ще имате променлив успех, загубите няма да са големи и няма да успеят да ви обезкуражат. В любовта всичко е наред. Вкъщи възрастен родител или дете се нуждаят от вашата подкрепа, дайте я веднага, ще съжалявате, ако се окажете прекалено много заети със служебни дела.
Съдебни битки с бивши партньори, интриги сплетничат настоящи колеги, вкъщи напрежение, защото сте пропуснали важни моменти в семейното гнездо. Всичко се обръща с главата надолу. Но така ще е само до вторник. Защото след това вродената ви интуиция за оцеляване на всяка цена ще обърне нещата. Минавате в настъпление и ще мачкате наред враговете си, ще поставите на място нещата вкъщи и на работа. А в любовта? Очаква ви изненада, която ще помните до края на живота си.
Дебнат ви измамници, които на ваш гръб ще натрупат печалба и слава. Огледайте се и ще разберете кои са тези хора, колкото по-скоро се освободите от тях, толкова по-добре. Ще има напрежение, защото конкуренцията ще се обедини, за да ви изтласка от заслужено заети позиции. Ще има остри сблъсъци, но няма да ви победят. Напротив – движете се стабилно напред. Ще удвоите постигнатото като пари и влияние. В любовта ви очаква гореща нощ в петък, ще е разтърсващо. Здравето е разклатено, вземете мерки срещу стара хронична болест, ще се задълбочи.
Времето все още е напрегнато, затова не се набивайте на очи, ако имате шеф в лошо настроение. Грози ви уволнение, глоба или понижение. Демонстрирайте активност и заинтересованост от общото дело. Независимо че виждате с цялата си същност как „корабът потъва“. Не е време да разгръщате личните способности. Само изпълнявайте. Скоро ще разберат колко са виновни и ще ви оценят, ще приемат вашия план за действие. Имате любовни притеснения, но нямате основания, защото половинката само чака знак и отново ще ви прегърне. Пътувайте – ще имате успех на път.
Ако работата ви е свързана с изпълнителска дейност значи навлизате в хубав период на материална реализация. Времето е подходящо и за покупки за дома, ще бъде успешно ново решение за преподредба на семейния живот. Не се колебайте да кажете на любимия човек, че го обичате, защото скоро няма да имате такава възможност, очертава се дълго отсъствие на половинката, която заема най-интимната част от живота ви. Иначе всички останали цели ще бъдат постигнати, ще ви посрещат навсякъде с отворени врати. Здравето е добро.
Започва война на всички фронтове, пригответе се за битки със всички средства. Ще ви атакуват и в личен план, ще понесете тежки загуби. Труден период. Това, което сте постигнали, ще се наложи да го отстъпите на хора, които действат с непочтени средства. Не се поддавайте, ще изтърпите. Предопределено е. Учите урок, защото повече няма да повторите грешката сами да пуснете „вълка в кошарата“. И стари травми ще се обадят, здравето ви е в опасност. Само запазете хладнокръвие, няма да е за дълго. Едно сърце тупти далеч за вас и очаква вест за среща.
Доста трудно време е и трябва да сте много внимателни в действията си. Ще имате успех, но всичко е във ваши ръце, защото всяко разсейване ще носи загуби от материален характер, ярки неприятности, интриги в работната среда. Застрашени сте от кражба, от измама, не пътувайте, ако не се налага, защото ще имате сблъсък с властите. Грози ви неочаквана глоба. Затруднения ви дебнат отвсякъде, но вредите могат да се минимизират, ако съзнанието е будно. В любовта – застой.
    Маркетинг Екип

Деяна Иванова
Експерт Маркетинг и реклама
Златина Кичева
Специалист Маркетинг и реклама
    Ас на деня
Половин милион българи тръгват пак на път, бъдете внимателни
На места в Тракия, Дунавската равнина и западните котловини има мъгли в момента
На светло

Два гроба един до друг приютиха братята Димитър и Станислав, загинали в жестока катастрофа
Село Яворница потъна в траур, погребаха загиналите Стефка и Траянка
ГЕРБ с поредица от дарения за Великден в Бургаска област
ГЕРБ зарадва и социално-слаби семейства в Приморско, Сунгурларско и Малкотърновско
Две сирачета живеят без ЕГН-та, починалата им майка била рускиня
Аз се чувствам като българин, но заради липсата на документи нямам личен лекар и не мога да завърша образованието си, казва 11-годишният Александър
Електротехник спи в автомобила си заради трафопоста под дома му
Организмът ми не може да си отпочине, защото елетромагнитното поле държи нервните клетки под постоянно напрежение, каза Кото Мяховски
Плутон, Уран, Юпитер и Марс образуват квадрат, човечеството е пред революционни промени?
Подреждането на четирите планети по този начин води до глобален прелом в общественото съзнание и до еволюция на Земята, твърди Михаил Преображенски
Папагал псува Владимир Путин (ВИДЕО)
Птицата живяла няколко месеца на Мейдана и там се научила да казва „F*ck you Putin, ла-ла-ла-ла-ла“
Жена ми иска секс всяка вечер, какво да правя?
Тъжна изповед на отчаян и изцеден мъж в сайта бг.татко
Изкараха горещи снимки на Бориса, за да я изритат от "Къртицата"
Вместо да извадите очи, ще изпишете вежди, смеят се феновете й
Приятелят на изчезналата Валя: Моля се да си силна където и да си!
Мъжът разпространи и обяви на английски, а сестрата му напълно го подкрепя и не вярва във фатален край


Халосни
Вежди Рашидов
Мюсюлманин съм, но боядисвам яйца и пека агнешко

Абонирайте се за нашият Newsletter

Име:
E-mail:
 
Невалиден е-мейл адрес
Въведете код:
 

Управител: Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор: Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
 

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях!Аптеки Фаркол

От 1.10.2011 г. Ви предлагаме най-ниските цени в Бургас
КЪДЕ???


Аптека " Здраве" - пл. "Св. Кирил и Методий" 3
Аптека "ДКЦ 2" - бул. "Демокрация " ДКЦ 2
Аптека " Бургас" - ул. "Христо Ботев" 1
Аптека "Трапезица" - к/с "Братя Миладинови" бл.57 вх. 1
Лекарства с високо качество и гарантиран произход , бързо снабдяване и любезно обслужване. Работим с НЗОК


Убедете се сами в нашите цени