×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитринка Радева: Плача, когато децата ми си лягат гладни


Димитринка Радева: Плача, когато децата ми си лягат гладни
Много искаме за Коледа на масата да има малко салам, това са най-смелите мечти на трите деца
01 Декември 2013, Неделя, 16:59 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Майката не пет деца няма работа и мечтае да мете и чисти, за да сложи нещо на масата

Майка не може да си нахрани децата? Никаква новина в наше време. Явно в Бургас много хлапета си лягат преяли, но Стоян, Райчо и Кръстина често нямат на масата и хляб. Бъркам каши от брашно и така ги засищам. Понякога им варя ориз, а като направя боб е истинско пиршество, но пък няма хляб. Децата отдавна са отвикнали да питат какво има за ядене. Ядем каквото има, казва най-големият – шестокласникът Стоян. Да, понякога няма, но какво да направим, казва с година по-малкият Райчо. Аз не ям много, признава малката Кристина, която е само в трети клас.

Тримата се гушат в пооръфаните си дрешки. Дрехи поне имат. Дават им съседи, дават им приятели, а за първия учебен ден си правят истински шопинг. Чакат дрешките в магазина за втора употреба да станат по левче и за десет лева се сдобиват с цял гардероб. Сърдечни деца, мили, смирени, които не искат много. Просто да не заспиват гладни.

Историята на Димитринка е като на доста жени, които са се оженили за погрешния мъж. Двамата се запознали, влюбили се, родили им се две деца, заживяли скромно, но щастливо, когато той посегнал към чашката. Той се промени. Страшно. Нищо общо с човека, за когото се омъжих. Започна да се прибира пиян, да хвърля, да троши, да посяга на децата. Търпях го точно заради тях. Все мислех, че ще се оправи. Вечер се настройваше на секс и буквално насила ме вкарваше в леглото. Аз мълчах, за да не чуят децата. Наричаше ме с различни имена, обиждаше ме, твърдеше, че му изневерявам и беше спокоен само когато съм бременна. Така се появиха другите ни три деца.

 Големите се отделиха, имат свой път, дъщерята е на 24 години и е семейна, но трите изтърсачета останаха на моите ръце. Миех, чистех. Бях санитарка. Работех по две смени, за да нахраня малките. Но той ми взимаше заплатата и я изпиваше. Преравяше ми чантата за всеки лев. И ако нямам – бой. И мен, и децата. Тогава реших, че не бива да им причинявам това. Не можех да ги гледам как чакат кога ще се върне и кога ще започне да им крещи, или да ги бие. И се разведох. Получих пълно попечителство, а полицията издаде заповед той да не се приближава до нас. Чувам, че сега съвсем се е пропил, но не мога да му помогна. Радвам се, че е далеч от мен. От побоищата зъбите на Димитрина са изпочупени, усмивката й е крива, но тя все пак се усмихва. Защото ако почна все да плача и да се тръшкам, с какво ще помогна на децата си, кажете ми, пита тъжно тя. А пари за зъболекар? О, това е само много скъпа и невъзможна мечта... От болницата я съкратили, отишла да работи на друго място, чистела офис, но той фалирал. Така семейството също е във фалит.

Стоим на студено. Паля печка само в най-мразовитите дни. Тъпчем се в една стая, за да ни е топло. Но не можем на тъмно. Децата учат, пишат домашни. Хладилникът е празен. Чудех се какво да направя и тръгнах на църква да се моля на Бог да ми помогне. Записах и децата на неделно училище, хем да са на топло, хем да се научат на вярата, защото имаш ли вяра, имаш почти всичко. Там ни срещна сестра Ксения и ни уреди храна от социалната трапезария. Но от януари трапезарията спира работа и ние отново оставаме без залък хляб. Получавам помощи и детски надбавки. Сумата е около 300 лева. Как да гледам три деца с 300 лева на месец? Като платя тока, водата, стълбището, нищо не остава.

Аз не моля за пари. Моля се в църквата и на хората за някаква работа. Да имам някаква заплата и да не плача вечер с тях, когато нямам какво да им дам за вечеря, да не треперя сутрин, когато ми поискат стотинки за училище. Впрочем те отдавна спряха да ми искат. Знаят, че няма. И най-често чуват думичката няма. Започнах да чистя два входа, но ми плащат мизерни пари. Толкова мизерни, че за нищо не стигат. А децата не искат само храна. Искат учебници, искат тетрадки, химикали. Мога ли да ги спра от училище, защото не мога да им купя тетрадки?

Една самотна сълза се стича по лицето на Димитрина, но трите деца веднага я прегръщат и казват – не сме много гладни, мамо, не плачи! А са толкова слабички, че ако духне вятър ще ги отвее.

Димитрина не иска милостиня. Иска работа. Каквато и да е черна, трудна, проста и обикновена работа. Толкова ли много иска от този живот? Ще подаде ли някой ръка? Може би да, може би не. А За Коледа, когато се случват чудеса, Стоян, Райчо и Кръстина мечтаят в кашата от брашно да намерят парченце кренвирш или салам. И мама да работи.

Много ли искат? Май да...


В категории: Лична драма


Автор
47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
Гергана Тодорова
17.12.2013 10:33:22
1
0
В неделя и аз посетих семейството!Когато отидох времето беше доста студено ,а Димитринка ме посрещна по къса,тънка доста вече кърпена рокля с боси крака ,обути в скъсани летни чехли.Трябваше ни време ,за да пренесем багажа ,който им носех и понеже жената мръзнеше навън ,аз я попитах няма ли какво да облече ,че ще измръзне така ,а тя срамежливо ми отговори ,че няма дрехи.Момченцата и също играеха пред блока с окъсани тънки дрешки.Така ,че добри хора ако решите отново да им подадете ръка - вземете им по една топла дрешка!Благодаря и хубав ден!
46.
gergana
07.12.2013 10:40:21
0
4
strahotno e vsi4ko tova i firma bor 4vod se vklu4i dnes s hranitelni produkti vseki moment 6te badat dostaveni na decata
45.
Мая
05.12.2013 21:22:06
2
50
Здравейте на всички, които четат или са прочели тази статия! Аз съм от една младежка организация "СНЦ "Младежки форум 21 век" и вчера доставихме на семейството: раници, учебни помагала, плодове и зеленчуци. Също така се свързахме със фирма за бързо хранене, която ще им доставя всеки ден готвена храна за семейството ( обяд и вечеря), така че да не се притесняват за храна дълго време. Фирмата ще се грижи за тях докато тя самата съществува! Предполагам, че това не е достатъчно, но е голяма сигурност за тях. Януари месец сме уговорили и да започна работа. Бъдете добри и весели празници на всички.
44.
komp
05.12.2013 09:33:53
2
49
Ot vchera decata si imat laptop.Podarihme im edin koyto i taka si stoeshe u doma bez da se polzva.Dano donese radost na tiq malchugani.
43.
Тан
03.12.2013 13:17:40
4
103
Здравейте,

преди малко се видях с жената.Всичко което е писано е истина и наистина има нужда от помощ.Ние осигурихме месо и хляб за следващите 2-3 месеца,като оже всеки ден да взима от магазин в който сме ги предплатили. Докато бях с нея доста народ се обади и и предложи помощ,та си мисля че на нея за момента и трябва само някаква работа.
Ако сте се приготвили да и давате нещо по добре я питаъте дали има нужда от това и ако НЕ, то нека помогнем и на други БЪЛГАРИ (не всякаква паплач която живее на наш гръб) защото за съжаление такива като Димитринка има много...
42.
Карина
03.12.2013 12:00:49
2
88
Аз знам какво е! Баща ми е оставил мен майка ми и брат ми, когато съм била бебе. Знам какво е да нямаш и да си лягаш гладен. Никое дете не заслужава такъв живот. Не бъдете жестоки. И те ще станат големи хора и те ще работят достойно.
41.
Мими
03.12.2013 10:40:12
1
45
Много е жалко да обвиняваш някой за негови допуснати грешки на фона на тази мизерия.Моята дъщеря учи с Кръстинка.Детето е дребничко и слабичко като гледам има добри хора които им помагат но това са временни решения ако има някой който да предложи работа на майката ще направи голямо добро на това семейство.Не искам да коментирам думите на комшиите защото това са нещастни деца те са се научили по някакъв начин да оцеляват!Само искам да ги попитам ако те са на тяхно място как ли ще изглеждат и как ще постъпват!
40.
gergana
03.12.2013 10:05:41
1
26
da az v4era zvanqh ytre 6te hodq da ostavq hrana i malko pari4ki.a edna priqtelka v4era e hodila da ostavi hrana
39.
smy
03.12.2013 01:53:47
0
13
Някой успя ли да се свърже или да се види с жената и децата?
38.
Таня
02.12.2013 23:12:10
3
24
Ало, комшията!!! Защо пишеш под различни никове? И се правиш на двама души? Нещо завиждаш, че ще носят храна на децата ли? Ти на кой етаж си, за да донесем и на теб? Гладът е страшно нещо. Деца със самотен родител още по-страшно. Ти, като съсед, какво направи да им помогнеш? Подписка да ги изселиш ли? Браво, българино!
37.
Таня
02.12.2013 23:12:10
3
39
Ало, комшията!!! Защо пишеш под различни никове? И се правиш на двама души? Нещо завиждаш, че ще носят храна на децата ли? Ти на кой етаж си, за да донесем и на теб? Гладът е страшно нещо. Деца със самотен родител още по-страшно. Ти, като съсед, какво направи да им помогнеш? Подписка да ги изселиш ли? Браво, българино!
36.
Maya
02.12.2013 23:01:02
1
18
Komshiqta, vie qvno ne ste gladuvali, che reagirate taka? Az sam galduvala, znam kakvo e glad i znam kak maika mi e plakala skrishom, bez da znae, che q vijdam ili chuvam. E sega jiveq v chujbina i rabotq kato medicinska sestra i znaete li dragi "kumshiq"az sam tazi, koqto izprashta i pomaga s parite v doma. Az ne sam chovek, zashtoto sam gladuvala? Na vseki trqbva da se pomogne bilo to gladen ili bolen, no bezchovechnostta s koqto govorite to se vrashta, ama dano da ne ste jiv za da go vidite i u vashata familiq i vie da se namirate v tova polojenie kamo li ne da prosite milostinq v internet ot nepoznati hora. Sramota! Ima li tazi jena bankov kod? Paket s kakvoto i da e nqma da go poluchi v Balgariq, maika mi dori pisma vse oshte chaka ot godini...shte go okradat oshte predi da e doshal pri neq? S drugo...ne vijdam s kakvo moga da pomogna ot tuk.
35.
комшия
02.12.2013 21:06:25
74
14
Достойни хора, от тези деца няма да стане мили хора. По добре си дайте парите на някой нуждаещ се от лечение, който наистина ще ви е благодарен, а не тези хулиганчета.
34.
да бе да
02.12.2013 21:02:12
52
14
Алоо, журналистите...Първо проверете после пишете. Какви смирени и добри деца. Вие знаете ли, че цял Изгрев е пропищял от тях. Преди две години имаше заради тях подписка да ги изселят от блока. Е не се стигна дотам и от една страна се радвам,защото и аз съм човек и имам деца.Що се отнася до това, че са слабички - е то си е ген. Баща им е такъв, а също и голямата им сестра и брат.
Що се отнася до майката е верно,че с бившия си пиеха и се биеха....
Не ме разбирайте погрешно,но защо винаги преди коледа се сещаме да помогнем някому. Та това семейство от години е в това положение. Мисля че и социалните трябва да се намесят
33.
Ивелина Л.
02.12.2013 19:53:00
5
17
Нямам думи просто...не е нормално...добре, че сме задружни и проявяваме човещина помежду си, защото иначе сме оставени едва ли не на произвола на съдбата от собствената си държава...отказвам да вярвам, че някой може да мисли и каже "ами да не е раждала"...що за безумие?! Децата са благословия, децата са най-скъпото ни съкровище...надявам се да има повече хора, които да откликнат и да помогнем на това семейство, не само за празниците. Нека имат сили да се борят и вяра в доброто, защото то съществува! Радвам се, че чета толкова позитивни коментари и че толкова хора имат желание да помогнат! Аз също ще се включа - с дрешки, с храна, с парички, не е трудно мили хора, българите сме благородни и сърдечни, знам, че ще откликнем повече хора!
32.
Тошка
02.12.2013 17:25:11
0
27
Много съм разстроена от разказа за Димитринка.Прочетох адреса и телефона и ще направя колет за тези мили дечица.Моля се само за тях да станат едни достойни хора въпреки тази немотия.Дано Господ се смили над тях и им донесе поне малко щастие
31.
сис
02.12.2013 16:03:19
2
15
Господи тази държава мизерна...
30.
До Аха
02.12.2013 15:53:31
4
29
Абе идиот, безподобен. Как искаш да изглежда жена, раждала пет пъти? Като манекен ли? Тялото и мускулатурата се отпускат, пък и менюто от каша от брашно се лепи по тялото. Малките растат, тя дебелее от нездравословното хранене. И тук ли намери да излееш злобата си?
29.
Аха
02.12.2013 15:14:36
24
10
Защо само на децата им личи,че гладуват?На майката изобщо не и личи.А и какви неща прочетох за нея, истината рано или късно,но винаги излиза,колкото и да се разкрасява една история!Тя не живее във вакуум, има хора,които я познават.
28.
iva
02.12.2013 14:46:32
15
4
Ne6ata ne sa to4no taka kakto gi kazva Dimitrik.Ne e vqrno 4e e rabotila za6oto tq chql jivot e rajdala deca a biv6iqt i saprug rabote6e v stroitelstvoto i apartamenta v koito jivee tq sega go ima blagodarenie na nego.A maja i hodi po ulicite kato klo6ar .I za poboi6ata ne e mnogo vqrno za6oto i dvamata pieha i se bieha.Jalko oba4e za decata 4e imat takiva roditeli!!!
27.
gergana
02.12.2013 14:30:13
1
14
az ve4e organizirah nqkolko 4oveka v srqda mislq da otidem da ostavim kakvoto sme sabrali
26.
Латинова
02.12.2013 14:10:35
1
10
Ако може да поместите трите имена на Димитринка при изпращане на колет е необходимо
25.
Ива
02.12.2013 13:44:59
1
23
Чета и плача. Трябва да се помогне на тази жена и тези дечица. Недопустимо е, направо е престъпление тези дечица и майка им да гладуват. Няма ли някой да даде някаква работа на тази жена?. Срамота е! Трябва да помогнем по някакъв начин, идват и празници. Тези деца не са ли като всички останали не искат ли и те подаръци и нормално безгрижно детство?!
24.
До Гергана
02.12.2013 10:41:22
0
9
Децата са трети, пети и шести клас, ясно е написано.
23.
vvv
02.12.2013 10:40:06
0
4
Телефонът на Димитрина е
0897 248217. Адресът е "Изгрев" бл. бл.42 А вх 2, етаж 4
22.
gergana
02.12.2013 10:33:06
0
2
kolko sa golemi decata da vidim dali i drehi moga da zadelq
21.
емигрант
02.12.2013 10:31:39
1
28
Чета със сълзи тази статия , Доста е трудно човек да е съдник на другия , както пишат , като нямаш пари не раждаи. Детето е божи дар.
Питам се няма ли работодатели които могат да помогнат на тази жена , макар и да чисти , къде са социалните, бюрото по труда . Има моменти в които следва да сме човечни в името на живота на децата .
20.
мелинда
02.12.2013 10:26:52
1
7
Вече им писах.Това е страхотна организация от доброволци.
19.
gergana
02.12.2013 10:25:04
0
4
nqma li nqkoi da dade rabota na tazi jena nie taka ili ina4e s drehi i hrana 6te pomognem samo to4ni kordinati
18.
мелинда
02.12.2013 10:21:09
0
3
https://www.facebook.com/HolidayHeroes.bg?ref=ts&fref=ts .
незнам дали вече записват адреси.
17.
KIKA
02.12.2013 10:02:19
0
0
0

Телефонът на Димитрина е
0897 248217. Адресът е написан по-долу - "Изгрев" бл. бл.42 А вх 2, етаж 4
16.
Авторът
02.12.2013 09:37:44
0
1
Телефонът на Димитрина е
0897 248217. Адресът е написан по-долу - "Изгрев" бл. бл.42 А вх 2, етаж 4
15.
777
02.12.2013 08:40:34
36
6
защо се раждат деца без да има пари да ги гледа
14.
maria
02.12.2013 07:49:33
3
2
Чакам за координати!
13.
***
02.12.2013 00:40:28
2
8
А може би си е направо за Наталия и "Предай нататък".
12.
!!!
02.12.2013 00:29:35
0
24
Какви хубави деца-българчета,да са живи и здрави,трябва да им помогнем.Те не искат много работа за майка си и да не са гладни.Който има сърце и добра душа нека помогне!Надявам се и за тях да има Коледа с подаръци!
11.
Maro
01.12.2013 23:38:09
1
5
к/с Изгрев бл.42 А вх 2 на 4 или 5 етаж
10.
kacikov
01.12.2013 23:19:52
2
0
ne, moia e tel. Nomer
9.
митко
01.12.2013 23:15:35
0
4
На мен това ми прилича повече на блок от славейков или 10-11 или 17-18 и аз не знам.Сега тр да правя собственно разследване или какво??? Или дайте координати или не пишете нищо.
8.
Baba Mi4e
01.12.2013 23:14:40
0
1
Kacikov това телефона на жената ли е
7.
bk
01.12.2013 23:12:47
0
5
Не само координати,ами за такива хора крайно нуждаещи се направо DMS Campania.Хем по удобно за всички,хем по ефикасно.
6.
Слава
01.12.2013 23:07:54
1
3
Жената и децата живеят в Бургас к/с Изгрев бл.42 А вх 2 на 4 или 5 етаж не мога да ви кажа точно етажа.
5.
kacikov
01.12.2013 22:57:25
1
1
neka se obadiiat- 0988870847
4.
Иван
01.12.2013 22:55:52
0
11
До автора на статията: Напишете някакъв адрес или телефон на които можем да се свържем с това семейство, ако са в Бургас поне да им занесем храна и дрехи.Защо след всяка подобна новина трябва по 5-6 човека в коментарите да питаме за координати, колко по-лесно би било да напишете къде да ги открием.
3.
Минчо
01.12.2013 22:54:24
0
23
Флагман ,от няколко дни ме съсипвате със сърцераздирателни драми,но довеждайте нещата докрай !Посочвайте адреси и телефони на закъсалите хора и да им помагаме с каквото можем.Кой с каквото може .Предполагам ,че всеки от прочелите статията ,може да задели поне 5 лева ,или да предложи нещо ,което е от първа необходимост.Наближава Коледа - бъдете хора .Ако Флагман даде повече подробности съм готов да помогна на семейството ,може да е малко ,но ще е от сърце и децата ще го помнят цял живот.
2.
veliana
01.12.2013 22:42:32
0
12
Дайте кординати на тази жена.
1.
Ina
01.12.2013 22:26:55
0
21
Дайте координати на жената. Да може са се свържем със семейството
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори