×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Св.Влас седмокласниците онанират в час и тичат да се мият в тоалетната


В Св.Влас седмокласниците онанират в час и тичат да се мият в тоалетната
Преподавателят по математика и информатика Николай Стратиев пускал порносайтовете в час, уволнен е и сега разпространява гнусотии за директорката на училището
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Септември 2013, Сряда, 14:16 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Флагман.бг

Николай Стратиев пускал порносайтове, за да ги стимулира в някои техники, след оргазмите им обяснявал как да се почистят

Обичайна практика в часовете по математика и информатика за учениците от седми клас в ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ в богатия крайморски град Свети Влас било самозадоволяване с ръчни средства по време на порносеанс. Момчетата, които стигали до оргазъм, били съветвани от преподавателя г-н Николай Стратиев да тичат в тоалетните и да се измият. Нямаме данни как са се чувствали момичетата, но порното е било групово. Тези твърдения не са плод на нечия шизофренна фантазия, а факти от изминалата учебна година. Разследването на извратеното обучение е продължило с месеци, събирани са обяснения от ученици, родители, преподаватели и от бившия директор на училището Ивайло Томов. Самият той, според събраните данни, ходел често подпийнал на работа. Докато е траело разследването, математикът е излязъл в дълги болнични, след което е бил освободен, но е получил и 5 заплати отгоре. Само да си тръгне, без да вдига шум.

Истина е това, до което сте стигнали, за огромно съжаление. Всичко това се е случвало преди аз да поема временно училището. Бях потресена, когато узнах. Чела съм част от материалите – учителят е карал децата да влизат чрез компютрите си в порносайтове в час по информатика и заедно са..., простете, не мога да опиша с думи тези гадости, но те са описани достатъчно подробно в обясненията в РИО и на други места, нека се произнесат компетентните органи“, каза директорката Чубрина Стефанова. Стефанова е била пратена там от Руската гимназия в Бургас.

Преди месец в редакционната поща на Флагман пристигна анонимно писмо срещу Чубрина Стефанова, която бе охарактеризирана като зла жена, креатура на ГЕРБ и срещу която целият колектив бил настръхнал. Днес сигналът срещу Стефанова се повтори, но вече добре стилизиран, без граматически грешки, с описание на имена на учители, които били подготвени за уволнение от директорката.

Има съмнения, че двата сигнала са писани от освободения математик и негова колежка по български език.

Николай Стратиев е от Свиленград, завършил е ПУ “П. Хилендарски“ и във Фейсбук профила си се е представил за помощник-директор в ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ в Свети Влас. Не пише дали е семеен. Тъй като нямаме практика да публикуваме анонимни сигнали, ако има недоволни преподаватели от това училище – нека дойдат в редакцията и застанат с имената си. Кметът на Свети Влас Иван Николов потвърди пред наш репортер тези нелицеприятни факти, но настоя да не навлизаме в подробности, тъй като децата са все отрочета на заможни родители и това щяло да предизвика ужасен скандал в града.


В категории: Животът


92
Коментара по темата
92.
Шекспир
14.09.2013 21:19:43
1
3
към Петкова ~Интригата е силата на слабите.
91.
родител
14.09.2013 18:10:13
1
3
Към Петкова.
Какво тържество,какъв празник,няма ли да ви е срам да се покажете заедно с Дарина пред толкова хора.Цяла България ви видя че за нищо не ставате.Скрихте се от камерите.То как да се покажете,като
ви знам че не можете да кажете две думи на кръст.И се надявам че пипер ще можем да си купим в първия учебен ден.Не знам обаче дали деца ще останат в това училище при тази проста карнобатска директорка и зам.директорка.И двете са гонени от доста училища,и тука няма да останат.А Дарина ще си намери майстора.
90.
родител
11.09.2013 17:48:47
1
4
И тази жена е в родителското настоятелство !
http://s24.postimg.org/egzavtjth/478201_4814887577267_227239073_o.jpg

Нямам думи.
89.
Стратиев
06.09.2013 21:34:17
13
2
Петкова, айде стига ни занимава с твоите глупости , ами питай Стойка върви ли пипера? Тъкмо съм на село , ако трябва тея дни ще ме кара Павлина с колата да донеса още?
88.
Петкова
06.09.2013 21:20:10
6
9
Не разбирам как никой не забелязва колко страшно и жалко е положението, в което се намираме? Какво правим и как ще погледнем утре децата си в очите? От нас обществото очаква да служим за пример, а тук ние раздираме България с нашите междуличностни войни. Родителите искат децата им да бъдат спокойни и обичани, а не да бъдат компрометирани и да се срамуват да кажат, че са наши ученици. Време е да спрем да показваме как личното надделява над професионализма, как се водят битки за надмощие и как попълваме празните места в медиите. Не смятате ли , колеги, че победители няма да има? Калта изплува достатъчно , а потъналите са много. Извинявам се на моите ученици и техните родители, че са свидетели на тези грозни сцени! Честит празник!
87.
assss
06.09.2013 18:28:59
5
2
tochno taka horata kato sa trygnali na protesti daite i nie da protestirame SMYRT ZA STRATIEV,SMYRT ZA STRATIEV,SMYRT ZA STRATIEV, pazi se gospodin uchiteliu,zashtoto shte te spoleti gneva i nakazanieto na naroda
86.
samo levski
06.09.2013 18:24:12
5
2
o ne ne ne ne ne mnogo ste smeshni zashto ne vqrvate che tova naistina se sluchva v uchilishtata az mnogo dobre znam che ne se sluchva samo v tova daskalo a za toq pedofil uchitelq po matematika trqbva da ima - bum v stenata,bum v stenata
85.
..........
06.09.2013 17:00:06
3
4
gori im pod krakata!Intervjuto na uchitelq vyv vestnik standart! Istinata 6te vyztyrjestvuva!!
84.
priqtelka
06.09.2013 16:41:38
4
6
Gospodin Stratiev,sydete gi do dupka!!Imate podkrepata mi,na sina mi i na drugi vashi priqteli...Nie sme s vas i vi podkrepqme!!
83.
asenasenov
06.09.2013 16:33:31
1
6
Тази история ми мирише на компромат от същия тип като компроматите на Доган, Станишев и отцепниците от ГЕРБ. Нищо необичайно няма да станеш отцепник, предател или агент. Нашата уж "православна" църква е пълна с отцепници, предатели и агенти, какво остана за политиците.
82.
Нине Вутев
06.09.2013 16:32:19
4
3
Ама как си го представяте тава бре? Пълни идиотщини! Някакъв мръсен компромат срещу сигурно свестен учител, несъгласен с някои тиквенщини, напълно в посредствения ни селяндурски стил, с цел очернянето му. Деца, в седми клас, момичета и момчета, на колективно мастурбиране! Болни, посредствени мозъци! Както и тези, които са го описали в статията. Ама затрайте си до доказването на вината на човека бе, ако изобщо я има!!! Представяте ли си каква кал хвърляте срещу него? Само за това че една жена била казала на друга жена! За това този човек трябва да ви съди и осъди яко!!! Гадняри!!!
81.
Агата Кристи
06.09.2013 15:18:07
1
7
В това училище трябва да дойде Агата Кристи.. тук никой не може да разбере в крайна сметка кой е убиеца на " нерви" ? Чета за някаква директора, бивш директор, учителя Стратиев, Лиляна някоя си, медицински сестри, майки, исторички.. голяма идилия.. едно голямоооооооооооооо семейство Адамс !
80.
75
06.09.2013 15:00:47
2
4
Обикновено хората прехвърлят вината на друг, за да се чустват по-малко виновни и чисти пред себе си-проблема идва, че когато си легнеш ти знаеш дълбоко в себе си, че душата не ти е чиста и ще живееш с тази мисъл.
Пък ти си обвинявай "майко" петкова, чубрина, томов и който и да било, но на другия ден като станеш се питай : "Как си?"
И аз те знам теб преди 30 години писахме подписки против теб,никой не те искаше дори да си на занималнята, ама не го споменавах, просто не се сдържах и дано на мен е чиста душата, че падам на твоето ниво и използвам такива мръсни доводи.
Затова следващият път преди да хулим някой,нека погледнем в собствената си градина-:)) Хубав ден!:)
79.
lulu
06.09.2013 14:59:47
3
6
Може всякаква да изкарвате Петкова, ама поне не ни бие децата , дори да е бясна !!!!!!!!
78.
Bin4eto
06.09.2013 13:37:12
2
3
Мразя! Мразя! Мразя! Живея, за да мразя!

Превърнахме омразата в двигателна сила, в символ верую, тя не гради, само разгражда, нас и всичко около нас!
77.
wwwwww
06.09.2013 09:52:48
5
2
Чубрина е в основата на този гнусен цирк...да отива обратно в руската ,обаче и там не я искат....карнобатска кокошка долна....
76.
..........
06.09.2013 09:36:48
4
2
Za nqkoi maiki deistva maksimata " Mojem da promenim sveta samo prez decata si!"-I te promeniha.....Promeniha sveta na edno mlado momche,na edin prekrasen chovek i dobyr pedagog!Srinaha do dyno negovata lichnost i predpolagam mechtite mu!Syd za tqh!!!
75.
една майка
06.09.2013 08:38:19
5
3
към коментар 38(Невероятно но факт)
Защо ми се струва,че това е почерка на историк..Госпожо Петкова?Вие,вероятно сте най-голямата истина!Защо вашето име не е замесено никъде?Толкова се постарахте да опетните името на Николай Стратиев..Искам всички да знаят,че Диана Петкова е тази,която направи нещата такива,каквито са сега!Тя,заедно с Дарина, манипулираха деца и родители,в подкрепа на Томов..Госпожо Петкова,зад смирената ви външност се крие една долна и подмолна личност!Никога няма да можете да се реализирате,защото предателството рано или късно се наказва!Очаква ви възмездие!И не намесвайте Бог!Недейте!Защото точно ТОЙ ще ви накара да си платите за всичкото зло,което сте сторили!Госпожо Стефанова,Диана Петкова и медицинската сестра в училището предадоха колегите си!Един ден, те ще предадат и вас!
PS Когато пишете внимавайте с правописните грешки!Отдавам го на обзелите ви бесове..Дано да не влизате в това състояние в учебните часове..Горките ни деца!!
74.
колега
05.09.2013 21:01:03
3
5
Чубрина е едно елементарно,простовато момоче,след като си явяваше по конкурси за директори и никъде не беше се класирала,след това ревеше като бога и се тръшкаше????? много неща и липсват на горката?????
73.
saprotivata
05.09.2013 18:27:41
4
4
Tq direktorkata si e takava Karnobatska lelq tq i majut i e izvesten sas sashtata praktika po firmite v koito e rabotil i ot koito e izgonen rano ili kasno za izmami i krajbi!! Te prosto go pravqt za da si dokarat svoi hora i da se betonirat za mqstoto si! No iskreno se nadqvam da q izgonqt tazi Chubrina Stefanova i nikoga da ne badat dopusnati da izpalnqvat kakvito i da bilo rakovodni funkcii s nagliq si maj Kalcho Stefanov
72.
коментар 72
05.09.2013 17:48:02
2
2
:*( немога да повярвам за това още един вапрос кои е онанирал :Д
71.
Анонимен
05.09.2013 17:47:43
5
5
фацебоок на дарина https://www.facebook.com/profile.php?id=1448668181 .Как може да злепоставяте така г-н стратиев това е най-добрия даскал на света. Заврете си го в гъза Флагман и Дарина и Чубрина. Селяците на Влас . От хора като вас Влас изпада от шматки
70.
колега
05.09.2013 17:15:59
6
3
Какво искате, Ивайло беше от село карнобат-пияница,женкар с една дума изрод,тази Чубрина също е от карнобат-тъпа,проста манерка,некомпитентна селянка ,така че колеги късмета ни е такъв да ни управляват зелени карнобатски къртуни.....неузрели никога......
69.
.....
05.09.2013 17:00:26
4
2
Напълно съм съгласен с коментар #68. Дори трявва да се сбори училището и да се нарави на ново. И никакви власчанчета, че да няма кой на кого бил син/дъщеря. Само дечица от Карнобат, Айтос и околните села. Ааааа с вас ша са занимааме. Всички даскали на сапун
68.
...
05.09.2013 10:58:31
4
5
Като за начало във Влас , трябва да се смени изцяло учителския колектив , всички учители тук работят на принципа - това е син/дъщеря на "еди кой си" . Директорите тук винаги са криви на някого , когато не са им изгодни.Всички си правят каквото си поискат и изведнъж , когато някой започне да възлага глоби , за това , че някой не си е свършил работата както трябва , става лош.Такива са власчанските учители , гледат си интереса . Сменете ги всички до един , и ще видите , че училището ще бъде като всички нормални училища в страната ни.
67.
00
05.09.2013 07:10:47
2
6
Алоооо, Учители на Свети Влас съвсем ще останите без деца с тези Ваши писание! Не Ви ли стана ясно , че трябва да се работииииии! Голяма реклама си направихте! Имахме пд-добро мнение за някои от Вас!Станахте за смях на цяла България!
66.
parola
05.09.2013 00:35:02
2
3
Emi taka e Bashar Asat trqbva da misli za naselenieto si..
65.
Башар Асат
05.09.2013 00:21:05
3
5
Този като му видя снимката имам чувството, че издирват психопат избягал от лудницата
обявен за национално издирване:)
не знам как ще се покаже в селото си::)
Благодаря ви Флагман че сте сложили"страхотна" снимка-спомагаща цялостната картина!!!

Аз като президент на Сирия обявявам че имаме спешна нужда от приселници, тъй като има много бежанци:)
трябва да има баланс-не само бежанци
ами и пришълци:П
такива ценни кадри като вас са добре дошли в нашата "демократична" държава, за разлика от България тук няма да се налага да се самозадоволявате...
64.
losho kotence
05.09.2013 00:19:23
3
5
охххххххххх, какви хора има по тоя свят абе. честно да ви кажа тоя мръсен педофил да вземе да се гръмне,ама с евтино оръжие,защото явно не заслуважа да се харчат пари за него..
63.
biskvitka69
05.09.2013 00:06:53
3
5
abe chestno da vi kaja toq tap minzuhar Stratiev da si sabira bagaja shtoto uchiteli kato nego sa qsni na vsichki..
62.
веси
05.09.2013 00:05:02
4
9
Е, как това училище във Влас не си намери директор? Все някой ви е виновен за нещо и когато ви накарат да си вършите работата ви хващат болестите и "нервните кризи". А за г-н Стратиев отдавна се разказва колко трудно смята и как учениците решават задачите преди него. Да, дълго време го нямаше на работа, но това не пречеше да го виждаме " тежко " болен да се разхожда по улиците. Пък и честно казано добре, че го нямаше - поне децата малко от малко да се подготвят за външното, защото иначе подготовката им се базираше изцяло на частни уроци.
61.
мики маус
04.09.2013 23:55:56
6
10
Защо пишете така за моята класна Лиляна Христова и как така ще напуска? Аз си спомням че някога беше много яко в часовете - ядяхме семки заедно, попълвахме лексикони, разтривахме госпожата и като цяло много се забавлявахме... абе яко си беше в даскалото.. пък ся биела децата.. откога пък това е проблем... тя и нас едно време си ни шляпваше, че Кехайова и тя си ни шамареше, понякога и замерваше с разни предмети.. ама кво от това.. нали после пак си се смеехме и обсъждахме клюките на по семки. После като завърших и отидох в гимназия малко ми беше трудно, караха ми се все даскалите че не мога мнооо да смятам и чета ама поне си запомних началното че си беше купон. Пък честно да си кажа кое дете иска да седи до никое време и да учи вместо да поиграем с госпожата и да си почешем езиците за селските клюки.
60.
даскал
04.09.2013 23:18:51
5
9
Колеги, защо от доста години работите с маломерни паралелки? Свети Влас има около 3000 жители,а Вие имате около 70-80 ученика от 1-8 клас.До миналата година нямахте и 8 клас.Защо родителите още от първи клас си местят децата по други училища? Директорката ,не я познавам, но тя май е от няколко месеца при Вас - тя ли е виновна, че нямате ученици? Съжалявате колегата си, че му било опетнено името,а Вие какво пишете в писмото до журналистите за стария директор Томов- идва подпийнал на работа.Вие не петните ли неговото име.Не Ви подхожда всичко това-нали уж сте интилигенцията.Срамота- толкова ниско да паднете!Осъзнайте се!
59.
карнобатски
04.09.2013 23:05:23
6
3
Защо пуснахте карнобатски говеда в училището си, а?
58.
хора
04.09.2013 22:49:15
2
5
ХОРА ЧАО!
и на мен ми беше интересно да се забавляваме на чужд гръб!

Чао лельо Лилано, Чао Николай, ама това взе да ми писва!!
57.
scxzxc
04.09.2013 22:40:59
3
0
daite feisa na tazi darina da ia vidim
56.
123
04.09.2013 22:39:01
0
3
Страх "СТОЯН" /Лиляна/ е това !!
Страх от истината- ИСТИНАТА!!
55.
Нагласено
04.09.2013 22:35:35
3
1
Погледнете номер 11 коментара,първо за мен това е мнение е нагласено,и не е писано определено от момиче 7-ми клас,иска се психология че това е пълна лъжа което е писала
54.
СТОЯН
04.09.2013 22:34:48
6
7
как не ви е срам бе Дарина. И виЕ СЕ НАРИЧАТЕ МАЙКА. КАКЪВ ПРИМЕР ДАВАТЕ НА ДЕЦАТА СИ. АМИ ТО СИНА ВИ УТРЕ МОЖЕ ДА ПОПРАВИ ДНЕВНИКА В СТРОИТЕЛНИЯ. НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ПЛЕТЕТЕ ИНТРИГИ В СЕЛОТО. ДА ПУСКАТЕ ДОНОСИ СРЕЩУ СЪСЕДИТЕ СИ, ПРЕПОДАВАТЕЛИ И Т.Н КОЯ СТЕ ВИЕ ДА ОПРЯВАТЕ ПРОБЛЕМИТЕ В УЧИЛИЩЕТО. АМИ ТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ СТЕ ВИЕ НА ОБЩЕСТВОТО. НЕЗНАМ МЪЖА ТИ КАК ТЕ ТЪРПИ С НЕПРЕСТАННИТЕ ТИ ДОЛНИ ИНТРИГИл ако утре някой пусне донос , че сина ти или мъжа ти е педофил, как ще се чувстваш, а. как ще им изчистиш имената. СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ПО МАТЕМАТИКА. МОГА САМО ДА МУ КАЖА ГОРЕ ГЛАВАТА ГОСПОДИНЕ И ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА. ТОЙ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. НА ТЕЗИ КОИТО ТИ СКАЛЪПИХА ГНУСНИЯ НОМЕР ВЕЧЕ ИМ СЕ ВРЪЩА ДВОЙНО. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОИ СА МИЗЕРНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАС. А НА ТАЗИ ПРОСТА ДИРЕКТОРКА ИСКАМ ДА КАЖА, АКО ИМАТЕ МАЛКО МОЗЪК В ПРАЗНАТА СИ ГЕРБЕРСКА ТИКВА НАПУСНЕТЕ САМА УЧИЛИЩЕТО. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВИ ВИЖДА ПОВЕЧЕ ВЪТРЕ. ОТ РУСКАТА УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПРОПИЩЯХА ОТ ВАС, СЕГА И ВЪВ ВЛАС ДОЙДОХТЕ. МАХНЕТЕ СЕ, ЗА ДА СЕ УСПОКОИ НАПРЕЖЕНИЕТО
53.
123
04.09.2013 22:28:31
2
5
Истината Лилянче ще излезееее!!! Ха-Ха-Ха!!
Страх се нарича това. Да го знаеш!!
52.
123456
04.09.2013 22:26:15
1
3
Май някой се ядосаааааа!!! Ха-Ха- Ха!!

Лилянчеее там ли си!!
51.
лиляна
04.09.2013 22:25:55
6
5
Журналисти, моля Ви, разберете, че Стефанова и родителката Дарина опетниха името на този прекарсен преподавател. Няма нищо вярно в гнусната статия на Бесове. Всичко е измислица на болния мозък на Дарина. Разберете, че тя постоянно се разправя в училището с учителите, заплашва, обжида. Мъжа й на Дарина е Гриишата в Свети Влас /добър човек/
50.
654321
04.09.2013 22:24:15
0
0
Да имам учителите на "хрътка".
49.
хрътка
04.09.2013 22:20:59
2
1
невероятно но факт много си кух.Дори не можеш да пишеш правилно.Сигурно учителите са ти виновни.Ти ли им счупи витрината?Кефиш ли се?По -добре ти стани вярващ,ще ти е нужно!
48.
99
04.09.2013 22:19:09
0
3
абе хора това май е между Дарина и Лиляна!! а?
47.
stoian
04.09.2013 22:16:44
4
4
Tazi Darina zapla6va u4itelite postoianno. Darina e nai-goliamata mar6a koiato poznavam= Niama 4ovek koito da ne e vkaral v intriga. Viarno e 4e tia i Stefanova spletaxa intrigata na Stratiev. darinoooooooooooo kaji sina ti kak vlezze s fal6iva diploma v stroitelnia tehnikum. ;olia inspektorata da napravi proverka na znaniata na tozi u4enik
46.
22222
04.09.2013 22:15:38
1
1
AKO ISKASH NAPISHI SI GSM № i ste ti se obadia Liliana !!
45.
таня
04.09.2013 22:12:04
5
4
Дарино, на някой няма да му издържат нервите с твоите интриги. Цял ден няма какво да правиш и пишеш доноси. Защо изкара учителя педофил, ма
44.
jfoof,
04.09.2013 22:10:33
5
4
Дарина Траянова от Свети Влас е най-долната мръсница.Тя постоянно пуска доноси и клевети срещу преподаватели и плете интриги в града. Именно на тази Дарина сина й му повишиха оценката и той кандидатства с фалшива диплома. Помиярке стига си клеветила преподавателите, ти си такова долно куче, че нямам думи.
43.
33333
04.09.2013 22:09:28
1
2
neweroqtno no fakt.za]o ne si napi6e6 imeto be otworen
42.
пепа
04.09.2013 22:04:19
6
3
името на тази майка е дарина траянова и есватя на петкова,подкупва всички и измисля гнусни лъжи за учителите.е тя ги мрази още от едно време когато и пишеха цвайки и я изключваха щото беше много свястна.
41.
от синдиката с любов
04.09.2013 22:03:15
2
8
Proverete Liliana Hristova!!

PROVERKA!! PROVERKA!! VSICHKI KOMPETENTNI ORGANI DA SE SEZIRAT!!
VSICHKI MEDII !!

Sindikalnia lider Hristova bie decata, kakvo chakate!!
kakva direktorka kakvi pet leva, sindikatite zashtitavat liderkata si v tova uchiliste !!! i tia si bie li bie !!
40.
Sveti Vlas
04.09.2013 21:54:21
1
5
Dnes v 14.15 chasa tezi mishoci se biaha sabrali na centara na Vlas i praznuvaha nesto- iasno kakvo e bilo!

Te ne sa li na rabota po tova vreme direkorke?
39.
ОТ ВЛАС
04.09.2013 21:49:36
5
8
ВЪВ ВЛАС ГИ ЗНАЯТ ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ!!
УЧИЛИЩЕТО НИ ТРЯБВА ДА ВЪРВИ НАПРЕД!!
ДА ПОДКРЕПИМ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ, А НЕ МИЗЕРНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ЛЕШПЕРИ!!
ДИРЕКТОРКАТА ИМА ПЪЛНАТА МИ ПОДРЕПА!!
НА ОРЪЖИЕ!!!
38.
Невероятно но Факт
04.09.2013 21:34:30
7
9
Тази клика/от тъпи и кухи лейки/, ръководена от един тъп "ЧИКИБОЕЦ"/Н.Стратиев/ и една тъпа "......."/Л.Христова/ не може да разбере едно нещо, за да вземаш заплата от 1000-1200 лева-А ТЕ ГИ ВЗЕМАТ, трябва да се работи. В коя частна фирма собственика ще търпи тези така наречени " СИНДИКАЛИСТИ" и борци за "СВОБОДА, БРАТСТВО И РАВЕНСТВО". Няма да повярвам на едно нещо- В "ИСТИНАТА"!!!
Истината трябва да носи имената на тези, които я казват!!!
-Г-н Стратиев- "БОГ" вижда, чува и чете всичко. Той е този, който ще ви съди, ако вие сте позволили всичко това да стане в часа Ви, той ще съди и Лиляна Христова за "ОПЪВАНЕТО НА УШИ", като възпитателна мярка/използвана през 18, 19 и 20век/ в час. Кажете гожпожо Христова все пак Вие сте с 20г. или 30г. трудов стаж, а не с 150 или 200 години за да го ползвате- такава позволена ли е? За наказание ли е?
Това го има черно на бяло в РИО собствено ръчно написано от Вас, че се е случило и Вие си го признавате с думите, че "ТОВА ДЕТЕ ВИ ИЗКАРВА ИЗВЪН КОЖАТА"- 9 годишно дете.
Вие, невероятните "ПЕДАГОЗИ" от "ИСТИНАТА"-неподписали се под НЕЯ- сте срам за родителите си/първите 7 години,ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО/, срам за децата си/ВЪЗПИТАНИЕ/, срам за себе си/наричани НЕЧЕСТОЛЮБИВИ ЛЪЖЦИ/
Навремето имаше доносници.
ДАЖЕ И ТАКИВА НЯМАШЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКО!!

ТЕЗИ ПРЕПОДАВАТ НА 10-12 ДЕЦА!!
ЕГАТИ И ПЕДАГОЗИТЕ!!
СРАМ ЗА УЧИТЕЛИТЕ, ЧЕ ИМАТ ТАКИВА КОЛЕГИ!!
А ЗАБРАВИХ - КАКВО СТАВА С ЧАСТНИЯ БИЗНЕС, ИСКАРАХТЕ ЛИ ЛЯТОТО НЯКОЙ ЛЕВ?
ЛОШО Е КОГАТО ТИ РАЗВАЛЯТ РАХАТЛАКА!!!
37.
таня
04.09.2013 21:30:57
4
6
А, хайде сега, учителите ви виновни. То, ако всичко е наред с тази директорка, за два месеца ще напуснат ли толкова много преподаватели
36.
2222
04.09.2013 21:24:07
3
8
Тези учители от Свети Влас смениха вече 2 директори и Стефанова е третата наред.Май не им се работи много и директора като иска да ги стегне става неудобен.Май само с интриги се занимават и мързелуват, затова останаха и без ученици.Язък за хубавото училище.
35.
равда
04.09.2013 20:23:56
2
4
ооооооооооооооо, чикибойци блъскате ли ,блъскате ли
34.
тодор
04.09.2013 20:05:18
6
5
Напишете името на тази майка. Ще излязат и още истини за нея. Бесове разбете, че г-н Стратиев е един невероятен преподавател и всичко останоло е донос срещу него
33.
XXX
04.09.2013 19:49:25
4
5
Zashto ne zadadoha vypros na direktorkata pred koq maika gospodin Stratiev e potvyrdil,che decata sa gledali porno?Tova e syshtata vyprosna lichnost,koqto pishe scenariite v uchilishteto,maikata na sedmoklasnika,chiqto ocenka po matematika e popravena na po-visoka,maikata,koqto podava jalbi ot imeto na dr.roditeli,bez te da imat i nai-malkata predstava za tova,maikata,koqto zaplashva i vsqva smut i naprejenie sred kolektiva..
32.
Истината
04.09.2013 19:42:00
2
11
„Уважаеми журналисти,

Съобщаваме Ви, че учебната година в ОУ „Св.Св. Кирил и Методии" в Свети Влас е на прага на провал. Причината е, че временно изпълняващата длъжността директор на училището Чубрина Стефанова уволнява и наказва безпричинно дългогодишен учителски персонал.

Най-отговорно заявяваме, че повече не можем да търпим Стефанова да накърнява личното ни достойнстово и да търпим непрестанния психически тормоз от нейна страна. Обстановката в училището е нетърпима, а страха от уволнение е обхванал всички преподаватели. Със сигурност знаем, че директорката цели да се обгради с нискоквалифицирани кадри и близки хора, които да са й верни.

За начина на управление и саморазправа в училището от страна на Стефанова изпратихме сигнал до министъра на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова. Ако министерството не вземе бързи и адекватни мерки рискуваме учебната година да започне без учители, много разочаровани и разстроени ученици и родители.

Чубрина Стефанова е директор на училището от март 2013 година и зае мястото на уволнения заради нарушения Ивайло Томов. При корумпиран и често подпийнал директор не се работи лесно, но това което дойде след него е още по-страшно. Новоназначената Стефанова (преди това преподавател в Руската гимназия в Бургас) бе представена тържествено от началника на РИО-Бургас Виолета Илиева.

Още с встъпването си в длъжност новоназначената Стефанова ни даде да разберем, че ще бъдем тормозени докато издържим, а не напуснем ли доброволно, ще бъдем уволнявани. В пъклените си дела Стефанова въвлече и майка на седмокласник от училището, която се слави с чести саморазправи в Свети Влас и дълго досие в полицията.

За да назначи свой човек, на мястото на дългогогодишния ни преподавател по математика (г-н Стратиев), новоназначената директорка заедно с въпросната майка, скълъпиха гнусен донос, в който едва ли не го изкараха педофил. След жестоките нападки и гнусни доноси учителят изпадна в тежка депресия и постъпи в болница.

Докато беше в болнични, математикът беше многократно заплашван директно от Чубрина Стефанова. Последваха и анонимни телефонни обаждания със заплахи за живота, за което Стратиев е подал сигнал в полицията в Несебър. След като не успя да го уволни, Стефанова директно му предложи пет заплати и да се „маха", в противен случай щяло да му се случи нещо лошо.

Преподавателят по математика напусна огорчен и с опетнено име. След напускането му, Стефанова, заедно с новата преподавателка по математика поправиха годишната оценка на седмокласник на по-висока. Става въпрос за ученика, чиято майка участва в схемата за изгонването на г-н Стратиев, а след това и на други преподаватели от училището.

След като разкрихме измамата с фалшивия документ, веднага подадохме сигнал в РИО-Бургас, с който уведомихме за нарушението, но до момента нищо не е предприето, виновните да бъдат наказани. Независимо, че бяха поправени документи и издадена нова диплома на ученика, никой от РИО-Бургас не се трогна. Този ученик е приет в Строителния техникум в Бургас и навярно е изместил някое по-знаещо дете.

Директорката Чубрина Стефанова уволни и старшата възпитателка на първи клас Румяна Николова. Колежката бе уволнена по време на болничен. Стефанова й поиска пари, но под формата на дарение за училището. След като колежката отказа, не след дълго се озова на улицата без работа.

Без работа е вече и Мата Пенева, самотна майка, преподавателка на трети клас. Колежката ни е безработна отново „благодарение" на Чубрина Стефанова. За четири месеца търпяхме не само обиди и заплахи, но и не получихме нищо допълнително за Деня на българската просвета и култура и славянската писменост-24 май.

Въпреки това Стефанова направи грандиозен банкет, чийто домакин беше училището, а спонсор горепосочената майка на седмокласника. С празни джобове преглъщахме трудно трохите от масата и наблюдавахме задоволството в очите на директорката и нейната надменност над нас.

В края на учебната година напусна и г-жа Бабева старши начален учител. Дългогодишен преподавател и местен гражданин, тя не издържа на обидите и ниската професионална компетентност на Стефанова.

Много от родителите бяха разочаровани от нейното напускане, защото очакваха г-жа Бабева да поеме първокласниците през новата учебна година, но въпреки добрата й репутация, директорката безцеремонно и нагло прие оставката й. Част от първокласниците вече са записани в други училища, заради родителското недоволство.

На път е да напусне и още един местен учител. Това е г-жа Лиляна Христова, с 30-годишен стаж в нашето училище. Причините са, че не желае да бъде обиждана, ругана и наказвана неоснователно от директорката. Поради честите заплахи срещу нея от страна на директорката, колежката ни започна да боледува и се страхува за здравословното си състояние.

Атаките срещу г-жа Христова са непрекъснати, като майката на седмокласника отново по нареждане на Стефанова, успя да изфабрикува жалби срещу колежката ни и да опетни и нейното име. Стигна се и до физическа саморазправа срещу Лиляна Христова, като изпотрошиха витрина на личния й имот. За случая са уведомени органите на реда в Слънчев бряг.

Още един учител е в готовност да напусне училището, заради системен тормоз от страна на Чубрина Стефанова. Това е преподавателката по английски език, Павлина Димитрова, с 27 -годишен стаж. Димитрова многократно е подавала сигнали до РИО-Бургас за лошо отношение спрямо нея от страна на директорката, но проверка в училището така и не дойде.

Майката на седмокласника пусна жалба и срещу преподавателката по английски. Още по-ужасяващо е, че майката влезе в кабинета на г-жа Павлина Димитрова и я заплаши, че ако не напусне училището доброволно и „гарантира шестемесечно гипсово корито".

Колежката силно притеснена и разстроена потърси съдействието на директорката, но тя заедно с майката се нахвърлиха с обидни думи срещу нея. Госпожата по английски език подаде жалба в полицията и до РИО-Бургас, но проверка и до сега няма. Павлина Димитрова е отличен преподавател. Родители се надяват през тази учебна година, тя да поеме като класен ръководител учениците в пети клас.

Напусна и една от хигиенистките на училището, заради лошо отношеие от страна на Стефанова. Жената беше наричана от Стефанова „простачка", „проста чистачка" и др. След психическия тормоз и след като изпадна в няколко нервни кризи, хигиенистката си тръгна доброволно. Ставали сме свидетели на крайно обидно и унизително отношение към жените , които се грижат за чистотата на учебната сграда.

Уважаеми журналисти, в писмото, което изпратихме до Министерството на образованието, настояваме Чубрина Стефанова да не бъде допускана до конкурса за директор през месец октомври, защото тази госпожа няма професионална компетентност да управлява училище и екип.

Не искаме такива хора като нея да стават маша в ръцете на грозните амбиции на политически партии да чистят и назначават свои хора. Не искаме управляващите да позваляват да се срамуваме от професията си. Не искаме името на българското образование да бъде опетнено от такива некадърни и подкупни лица.

В крайна сметка директорката уволни всички местни учители и назначи нейни хора от Бургас. Заради скандалите в училището, уволненията и страха много от родителите си изместиха децата си в училища в Несебър и Бургас.

Заради страха да не бъдем уволнени, не можем да изпишем имената си! Обидени сме, накърнени и уплашени от това мутренско поведение в нашето училище!

За всички нарушения и системен тормоз над преподаватели в училището от страна на Стефанова сме уведомявали и сме изпращали сигнали до Виолета Илиева, директор на РИО-Бургас, Пепа Бакалова- РИО-Бургас, Яна Христова, началник отдел Образование- община Несебър.

Нито един от тези служители не си мръдна пръста да направи проверка. Председателят на Синдиката на българските учители -Бургас, Константин Янков също е запознат с проблемите в нашето училище!

И още нещо: Още когато постъпи на работа, в седмиците, когато преподавателите трескаво работиха по външното оценяване на четвъртокласници и седмокласници, Чубрина Стефанова накара всички учители да направят нови годишни разпределения за да напишем на титулните страници нейното име.

Въпреки многото работа успяхме да удовлетворим тази нейна прищявка. Стефанова промени и КТД, като промени много от точките в него, което не ни удовлетворява, но никой от страх не посмя да й противоречи. За три месеца Стефанова написа над 120 протокола. Проблемите на училището не се решават колективно, а само от Стефанова.
31.
..........
04.09.2013 19:40:10
4
4
Gnusna i dolna lyja sreshtu Nikolai Stratiev..Rabotata e za syd!!!
30.
..........
04.09.2013 19:28:15
3
2
KYDE STE BIVSHITE UCHENICI NA GOSPODIN STRATIEV..IMATE LI MNENIE..KAJETE GO..TAKA LI VI UCHESHE V CHASOVETE,PO EKSKURZIITE..PRIQTELI LI BQHTE..ILI VI BESHE STRAH OT NEGO..ZASHTO MYLCHITE..
29.
АНОНИМЕН
04.09.2013 19:15:07
5
5
Господин Стратиев е прекрасен учител.Децата го обичат и уважават.Само болен мозък мозък може да измисли подобно твърдение и да заложи собственото си дете,за да осъществи долните си цели..Смешно е подобно твърдение и много,много обидно за всички български учители!Обръщам се към всички,на които им е останал здрав разум - ученици и гражданско общество: Помислете първо..и тогава съдете!!!Нищо от това гнусното,което е написано не е вярно!Истината е една: Корупция и пари..А Той-Господ гледа!!!И повярвайте..и вече наказва!!!Госпожо Стефанова и майката без име..:)..помислете и за това..
28.
........
04.09.2013 18:42:28
1
5
Интересно защо учителите във Влас са изпратили писмата си до Вас и защо никой не им е обърнал внимание, ако действително положението е било така напрегнато? Не разбирам защо е било нужно да се раздува случилото се в часовете.. медийната оценка няма да оправи възникналия проблем!!! Напротив - накърнява се достойнството на децата, а не на техните родители. Всички са били малки и знаят , че грешки се допускат, но къде е бил възрастният , който е трябвало да следи за поведението в часовете си и оттам възниква и въпроса как са били подготвяни за външно оценяване тези седмокласници?
27.
Анелия
04.09.2013 18:40:37
3
3
"Кметът на Свети Влас Иван Николов потвърди пред наш репортер тези нелицеприятни факти, но настоя да не навлизаме в подробности, тъй като децата са все отрочета на заможни родители и това щяло да предизвика ужасен скандал в града.". Да, и от това нещо, наречено "статия", никак, ама никак не се разбира за кои ученици става дума. Ако това е вярно, мислите ли, че е нормално да излагате така децата? Още малко и ще задминете вестник "Шок" по гнусотия.
26.
hahha
04.09.2013 18:30:28
4
5
vie normaalni li ste i nikolai stratiev mi e prepodaval i taz chubrina sushto .. nikolai stratiev e sttrahoten zabaven i discipliniran uchitel ne pishete takiva gluposti po negov adres ! vuzmutena sum kak moje takova neshto vie ne ste normalni !! a taz chubrina e tolkova zlobna i protivna :@
25.
Тихомир
04.09.2013 18:03:18
3
10
Лично госпожа Стефанова ми е преподавала в Руската гимназия,нямахме търпение да свърши годината за да нени преподава повече......и защо лъжете че била пратена от Руската гимназия,защо не кажете че иммаше извънредна родителска среща че цял клас застана срещу нея родители и ученици....нормално да се скрият тези работи все пак с директорката са си близки живеят една под друга
24.
radoslav
04.09.2013 18:02:10
4
6
hahahah tazi statiq mi opravi nastroenieto hahaha opredeleno ne vi utiva ta lujete taka poznavam se lichno s gospodina i znam che nikoga ne bi napravil takova neshto naprotiv dori toi samiq gi e izgonil i e suobshtil za delata vursheni ot momchetata.Az lichno sum obshtuval s tqh i sa mi kazali kakvo e stanalo opredeleno se otdalechava ot tazi statiq po dostovernost prosto ne vi utiva da lujete taka
23.
Иван Петров
04.09.2013 17:55:55
2
3
Всички пишат, като застават с имената си и пишат на книжовен език! Възхитен съм от правописа и възпитанието Ви.
22.
аз
04.09.2013 17:44:53
4
5
Директорката е един боклук,и се води по акъла на една майка.Двете поправиха бележника на сина и от 7 клас за което е платено на директорката и то една добра сума.
21.
Петър
04.09.2013 17:39:33
5
6
Какви са тези лъжи за Николай ?
Вие луди ли сте...
Нарочно го почернихте момчето за да имате повече посещения на сайта Ви - от там по-голяма печалба от реклами. Първо си потвърдете информацията от БЕСОВЕ.БГ ...защоти само бесове разпостранявате.
20.
Ivelin Nikolov
04.09.2013 16:39:52
3
4
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463549283686621&set=a.440963825945167.94003.100000946618927&type=1&theater vi6te q selskata pru4ka !!!! ot Karnobat .
19.
Ivelin Nikolov
04.09.2013 16:36:25
4
4
Apuk koito e napisal tazi statiq moje da si navre edin golqm vibrator v zadnika ! IZROD MRUSEN
18.
Ivelin Nikolov
04.09.2013 16:34:54
4
6
Vsi4ko tova go e izmislila tq .. Tazi vuprosnata direktorka e nai-prostiq 4ovek koito poznavam .. za ni6to ne stava . edna SELSKA PRU4KA. selqnka s golemi bukvi .
17.
.....
04.09.2013 16:30:19
2
5
ae kvo q zashitavate taq chubrina ctefanova eee....stiga gluposti...premestihaq ot ruskata shtot ostai edin cql klas po himiq..koito purviq srok e imal 5 i 6...a kato tq e doshla sa minali samo na 2 i 3...kvo tolkova q zashitavate kato nzz zakvo stava vapros....:X:X:X...apuk toq pich e golqmo lice ;)
16.
Maketo
04.09.2013 16:03:47
3
5
Касабова само Волен ще те задоволи истински кранто такава.
15.
111
04.09.2013 15:52:05
6
6
Госпожа Чубрина Стефанова е страхотен преподавател, много добре обяснява нещата и оценява реално. Не говорете такива неща за нея, особено тези които не я познавате.
14.
антон
04.09.2013 15:50:15
3
6
Авторката на статията се е разгонила отчаяно и маструбита пред читателската аудитория. Моля Психото за спешна помощ, жената се нуждае от Вибратор понеже съпругът и ходи по Нуди плажовете да дебне ученички...
13.
ученичка
04.09.2013 15:42:50
6
3
Никой не защитава Чубринка... но е поне със сигурност 100 пъти по-добре от този изрод...елате да разпитате момчетата и момичетата в 7 ми клас...
12.
-
04.09.2013 15:38:58
5
3
Chubrina Stefanova ne stava za uchitelka, nqma smisul da q zashtitavate. Selska i rabota.
11.
ученичка
04.09.2013 15:38:19
8
8
аз лично съм такава ученика и мога да потвърдя както и всички от класа ни и господине какво се правите?
И много отива на един учител да използва думи като гръмнете се?!?
То не е било скрито всички знаеха и всички, които пишат тук са лимонките ви които ви искат за да си правят кактото искат и да имат шестици в 7ми клас без да знаят таблицата за умонежение....но то вие не знаете какво е дроб, пък те ли....Поне не се излагайте...И повече никога не си позволявайте да ме барате по задните части-психопат долен!!!
10.
.....
04.09.2013 15:34:21
3
2
Palnaaa lajaaaaa
9.
учител по математика
04.09.2013 15:31:41
5
4
абе гръмнете се! а кога ме снимахте, не разбрах!? и кой ви позволи да ми качите снимката, без мое разрешение?
8.
XXX
04.09.2013 15:27:25
2
7
Вие нормални ли сте. Доставя ви перверзно удоволствие да очерняте хора. В този смисъл Флагман сте извратеняците. Ако имаше поне грам истина да са пропищяли първо ученици и родители. Дори в началното училище вече няма такива захлюпени ученици та да лъскат в час под зоркото око на някой перверзен учител. Особено пък в Св. Влас - Несебър където е по-вероятен обратния вариант.
7.
*********
04.09.2013 15:08:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Az
04.09.2013 15:07:07
2
10
Ако това беше истина смятате ли, че толкова време ще остане покрито. Още повече, че става въпрос за деца - все някое щеше да сподели със заможните си родители и тогава тежко му на човечеца! Абсолютна лъжа! Тази директорка е пътник.
5.
Георгиева
04.09.2013 14:43:41
4
10
Невъзможно! Очерняте човека и ще се наложи да пишете опровержение после. Чубрина Стефанова не е стока, не я защитавайте.
4.
a
04.09.2013 14:43:40
2
2
ako ima nqkoq mlada hubava u4itelka kak da izdurji :D
3.
Иван Димов
04.09.2013 14:32:05
3
12
Г-жо Касабова, пак го няма мнението на ответната страна. Имало ли е проверка на компетентните органи по сигнала? Ако има такива улики, доказателства какво е установила прокуратурата? В никакъв случай не защитавам някого и не взимам страна, но ако ще правите качествена журналистика, то наистина го направете!
2.
DA SE SKOPI
04.09.2013 14:26:56
9
6
TOZI SEX-MANQK E ZA NAI STROGIQ RUSKI ZATVOR 4ERNIQ DELFIN.TAM 6TE SE 4UVSTVA V SVOI VODI SRED MANQCI KATO NEGO.
1.
микаела
04.09.2013 14:25:32
1
6
ооо не, това не е възможно:(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори