×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на ПП СЕК Георги Манев: Омерзен съм от Димитър Янков, вижте документ на МВР


Лидерът на ПП СЕК Георги Манев: Омерзен съм от Димитър Янков, вижте документ на МВР
Георги Манев дойде в редакцията с лично становище относно интервю на кмета Иван Жабов в Средец и откритото писмо на съветника Янков
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Март 2013, Петък, 18:17 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ще продължа своята борба докрай, защото имам силен Странджански дух

В редакцията на Флагман.бг дойде националният председател на ПП Средна европейска класа Георги Манев, който настоя да получи право на отговор на отвореното писмо, разпространено от общинския съветник в община Средец Димитър Янков, както и да репликира отговорите на кмета на община Средец Иван Жабов в наше интервю от вчера. Публикуваме мнението на г-н Георги Манев без редакторска намеса:

Г-н Жабов, обръщам се към Вас, тъй като в контекста на даденото от Вас интервю в сайта Флагман.бг намеквате, че не съм компетентен да коментирам заложените средства в различните пера на Бюджет 2013. 

По тази причина, за пореден път, Ви питам защо във функция „Жилищно строителство, БКС, Опазване на околната среда“, параграф 1098 – други разходи в страната“, е заложена сумата от 693 537 лева? За какво ще оползотворите тези разходи с г-жа Дамбулова – зам.кмет по строителство, в чийто ресор са заложени? Вашият отговор се отнася за съвсем друго перо, за което ние знаем, че се разходва целево за сметосъбиране.

Не е вярно, че по оперативните програми ще се върнат заемните средства от фонд ФЛАГ, тъй като оттам могат да се върнат до 80%, като остава задължение за жителите на община Средец останалите 20% или сумата от около 4 милиона лева, които Вие няма откъде да ги вземете  като  съфинансиране от собствени средства на общината. 

Относно отговора Ви, че твърдението ни за увеличаване на заплатите на администрацията са популистки, държа да ви кажа, че в отдел „Жилищно строителство“ увеличението е със 189 хиляди лева, във „Икономически дейности“ увеличението е със 184 хиляди лева, подобно е положението и в другите отдели. Вашият отговор, че увеличавате броя на заетите по проекти и затова са нужни тези средства, не издържа, защото по Вашето предложение за бюджет, излиза че увеличавате като бройка двойно повече именно щата на общинската администрация.

По Функция „Отбрана и сигурност“ увеличавате основния ремонт на дълготрайни материални активи със 121 441 лв. Увеличението е 5 пъти. От какво се налага това? Какво ще вардите – ограбените казарми, военното стрелбище или извадените кабели на БТК? Във функция „Жилищно строителство“ увеличавате основния ремонт на дълготрайни материални активи с 350 785 лв. Разходите за материали са увеличени с 90 хиляди лева. Знаем, че първата Ви и неотложна  дейност, откакто станахте кмет е да ремонтирате собствения си кабинет за около 40 хиляди лева. Какво още смятате да направите с тези пари, които ще съберете отново от гражданите?

Вината не е във Вас г-н кмете,  че сте некомпетентен да изработите качествен бюджет в условия на криза, а в общинските съветници, които ви „консултираха“ на тайна среща, след

работно време, два дни преди извънредната сесия. Вие не сте виновен, че не знаете за необходимостта от публично обсъждане на проекто бюджета в съответните съставни селища. Затова е входирана жалба в Административен съд Бургас, подадена от жителите на с.Дебелт, община Средец.

Няма да коментирам необяснимото поведение на т.нар.опозиционери от БСП в Общинския съвет, които ви подкрепиха безрезервно, а сега искат да се присъединят към протестиращите срещу Вас. Горд съм, че общинският съветник от ПП Средна европейска класа Динко Цъцаров не подкрепи този бюджет. Но съм омерзен  от другия ни съветник Димитър Янков, който получи доверието на многобройните членове и симпатизанти на ПП Средна европейска класа – за неговата непоследователна политика спрямо приоритетите на партията. Прочетох с официалния сайт на община Средец открито писмо от лицето Димитър Янков, чрез което се дава гласност на един вътрешнопартиен проблем.

Г-жо Палова, припомням Ви, в качество Ви на председател на ОбС, че е това сайт, който е генериран и администриран с парите на данъкоплатците и е предназначен за публикуване на административни решения, обяви за търгове и т.н., но не е предназначен за разчистване на партийни сметки. 

Но още по-непочтеното е, че това писмо е съгласувано с Вас, г-жо Палова, което ме убеждава, че Янков не защитава интересите на средната класа в общината, а се занимава със своите и с личните интереси на своето протеже Николина Дамбулова. За година и половина Димитър Янков не е входирал нито една докладна записка за облекчаването на тежкото положение на малкия бизнес в Средец – като местни данъци и такси, напр. Ще бъда точен: таксата за прехвърляне на недвижим имот в Средец е 3%, а в община Бургас, която е известна в цяла България с най-високите местни данъци и такси , този налог е 2,5%.

В т.нар. открито писмо Янков твърди, че залагам на евтиния популизъм и че се събуждам като опозиционер понеже наближавали предсрочни парламентарни избори - с цел някой от основните политически играчи да ме припознаят за политически партньор. Искам отговорно да му заявя: ПП СЕК ще се регистрира самостоятелно за участие в изборите. Последователната ми политика и поведение на опозиционер аз показах  пред цялото население на община Средец в най-решаващия момент  – борбата ми срещу изтребването на животните им по време на шапната епидемия през 2011 г. Тогава, всички вие, господа опозиционери от БСП и г-н Янков - директор на Държавното горско стопанство,  бяхте скрити в мишите си дупки, за да спасите жалките си административни постчета.

Преди 6 месеца в тв предаване по СКАТ казах, че втората част от проекта за водния цикъл ще бъде спечелена от фирма „Евробилд“ на Людмил Стойков и не излъгах, нали? Предупредих, че кметът Жабов дава 1000 декара орехи за 35 години под аренда, от които 5 години гратис, а след петата по 45 лв. на декар, вие всички гледахте и слушахте гузно, но безмълвно. Ореховата градина край с. Драчево можеше да носи по 100 хиляди евро на общината годишно по мярка „214 Агроекология“, а сега тези средства ще влизат в джоба на арендатора.

Г-н Жабов, за вас специално оповестявам репликата: „за 50 хиляди лева, поздрав от Сашо и полковника“, вие си знаете какво значи това. А иначе казано иде реч за 7 милиона лева, които можеха да влязат в общинския бюджет в следващите 35 години. На интригантите, които се опитаха да ме вкарат в скандал, в който съм искал да взема ореховата градина за себе си, искам да им кажа следното: има още 300 декара, които, ако не бях застанал на страната на протестиращите, можех да взема за себе си. И ако исках да оперирам с 2 926 578 лева, които са в бюджета във функция „Жилищно строителство“, под контрола на зам.кмета Николина Дамбулова, можех да го направя, но застанах на страната на протестиращите. И ако съм имал нездрави интереси в областта на ловното и горско стопанство, г-н Янков щеше отдавна да е отстранен от системата на горите. Вие знаете, че имам възможност. Предоставям официален документ от РДВР Бургас, който получих преди три дни: (виж факсимилето тук) 

И накрая да ви кажа на всички, които ми опонирате какво правя аз в община Средец: освен всичко, което съм създал – от работни места,  спонсорства на неправителствени организации и Тракийското дружество и т.н., моят род по майчина линия е от Момина църква. Къщата на баба ми Елена Дойнова все още е там и Дончо Жеков - световният шампион по борба е мой братовчед. Имам силен странджански дух и ще продължа своята борба докрай!




В категории: Средец


36
Коментара по темата
36.
г-жа Лютова
14.04.2013 21:39:17
0
1
има още един "ние сме кмет",какво си мислите,че правите?!
35.
pena
09.04.2013 17:30:24
0
1
manev e nai sme6niq politik koito sam vijdala
34.
Жабов
25.03.2013 19:57:48
1
6
Не съм съгласен,Антоне!
Ти имаш по-грозен задник.
А за ученето-ти имаше спонсор,дето му викаше "татко" и учи в свободния(където и олигофрени завършват).Аз се разсипах в Ямбол.Спуках се докато зема диплома(тогава нямаше частно образование).Затова с Хриси искахме от учениците бутилка уиски(с чашка)за 5.И две бутилки-за 6!Знаеш ли какви пияници са професорите!Така че:НЕ СЕ СРАВНЯВАЙ С МЕН!НА МЕН МИ БЕШЕ ПО-ТРУДНО!
33.
Антон Даракчиев
25.03.2013 11:00:05
1
8
Извинявай "Барак", за кредита просто сбърках левовете и еврото, но такава ми беше информацията от Жабов. Ако нямаше разлика в градовете, щеше таксата да е твърда сума за цялата страна, а не проценти. Това сега ни дава възможност да одарим тавана, както и заплатата на кмета е на тавана за 50 000 община. За дървесина не ми се говори - сега навлизам в тази материя. Видя как се изложих по СКАТ, че е по-добре де се изсече гората от циганите. Ше я отсечем ние от общинското горско - нали аз го консолтирам. Извинявай още веднъж за неточностите, но нали знаеш как завърших...горе долу като Жабов, както и с килограмите.
32.
съгласни
24.03.2013 18:16:53
0
3
кмет и общински съветници с показ на дипломи-морал и още много качества на показ?
31.
на ленчето любов
23.03.2013 21:12:26
2
7
Ленче, Ленчеееее,
Не е преди 13, а е преди 9г. случката с Пиян Киряков! Ако да беше това един единствен случай, простили бихме ние. Ама не е!!! Не го бива човекът. И да знаеш. Щом някой реши да бъде общественик, личният му живот излиза на показ. Това е цената. Ако не може да я плати, нека си натиска парцалите. Казано е: не може хем х*я до края, хем душата в рая
30.
sjo
23.03.2013 15:37:59
3
5
Голям смях.Кмета не пиел а искал да пипа и говори но нямал пипе? Гочето от БСП шофирал -ТТТрезвен!Други се скрили до казана в орихите?И ние от улицата ще духаме супата.Манев тези са менте изглежда -дръж здраво.А може и още една жена им пробутай ?
29.
Браво ленче
23.03.2013 12:26:38
4
6
Напълно съм съгласна с теб,от Манев всичко се очаква змията хапе най-много когато умира, но искам да вида как ще участва на изборите.До каквото се е докоснал този човек всичко е развалил и който му е бил приятел най много е страдал.
28.
Митко
23.03.2013 08:17:53
5
14
Браво , Манев направо им разказа играта. Жабов се е заврял в миша дупка и църка като мишка, една дума не може да отвори и да отговори на хората. А сега да видим как ще разделя общинската баница, като Жоро ще му диша във врата. И Янков наистина си прави каквото иска и се изпокара не само с Манев, ами и всички от СЕК в Грудово, като си докара Дамбулова от Бургас и затова странеше от една година и не се събираше с тях.
27.
Барак
23.03.2013 07:37:41
2
10
Антончо,като са ви по-ниски данъчните оценки в района и не можете да стигните таксите към общината в абсолютна стойност,ако и да сте с 3% такса,вземи предложи да стане 10%,та барем стигнете сумите на Бургас,които се плащат за прехвърляне.Що си мерите пи..те с Бургас,а не се огледате колко ви е средната заплата в района и колко ви е безработицата? И въобще,какво място намери за сравнение...Аз не съм толкова дебел като теб,ама пак не се натискам за космонавт.И друго,да знаеш колко струва един кг орехови ядки? Белени или с черупката? Колко кг от декар дават орехите? Колко е цената на 1куб. орехова дървесина? Айде,да не бягаме от въпроса с тая такса за прехвърляне?? И моят дух е странджански,като на вековен орех е !! Рода ми по майка е от Загорци!!
26.
Антон Даракчиев
23.03.2013 06:58:39
9
3
Не съм математик, но това е проста сметка, която явно не е за прости хора. 20 процента от 12 милиона не са 4 милиона, а 2,4 милиона. Толкова ще са приходите само от новосъздаденото предприятие ОП "Общински гори" и то само за една година. А относно местния данък при прехвърляне на недвижимо имущество - явно сложна материя за г-н Манев и хората от Дебелт. Същият за община Средец, е максимално допустимият по закон - 3 процента, а за Бургас е 2,5 процента. Но в Бургас най-ниската данъчна оценка е около 20 хиляди лева, а в Средец - толкова висока данъчна оценка просто няма. Къде според вас коментатори се плаща повече на общината - в Бургас или в Средец. От друга страна - със смяната на местната власт драстично бяха намалени местните данъци при безвъзмездно прехвърляне на имущество. Ама това няма как да го разбере никой от Дебелт. Аз не говоря никога за космонавтика и причината за това е проста - не разбирам нищо, а и съм дебел и не ставам за космонавт. Следвайте примера ми и говорете само по въпроси, които са ви ясни. Така ще живеем по-лесно и по-добре. Казвам го воден и аз от Странджанския си дух - моят род е от Горно Ябълково.
25.
бургазлия
23.03.2013 06:23:01
0
4
Нещо много интересно прочетох. Излезе ,че Жечо Станков от ГЕРБ е братовчед с Манев. Чрез баща си, де.
Но кръвта нали вода не ставаше.Сега да си пообясним някои работи, които се случват и в бургаския общински съвет.
24.
GRUDOVECCC
23.03.2013 01:13:15
0
5
Manevvvv evala ama nie sme gadno pleme 6to ne si gleda6 kefaa mi se zamnimava6 s teq.......tuka vs sa kato svinksi 4erva ot 4olakovo vreme
23.
GRUDOVECCC
23.03.2013 01:12:59
0
4
Manevvvv evala ama nie sme gadno pleme 6to ne si gleda6 kefaa mi se zamnimava6 s teq.......tuka vs sa kato svinksi 4erva ot 4olakovo vreme
22.
GRUDOVECCC
23.03.2013 01:12:52
0
5
Manevvvv evala ama nie sme gadno pleme 6to ne si gleda6 kefaa mi se zamnimava6 s teq.......tuka vs sa kato svinksi 4erva ot 4olakovo vreme
21.
IVANA
23.03.2013 01:09:52
1
4
ABE HORA KAKVO GOVORITE BEEE????AZ ISKAM SAMO DA NAPRAVQ NE6TO ZA DEBELT !KADE OTIDOHTE KAKVO STANA?EBASI MAMATA
20.
Petio Zaberski
23.03.2013 01:07:56
1
3
kmeteeeee,opitah se da q stresna taq ivanaama tq znae6 4e e otna6ta generaciq i ni priema ni predava...pak i ne iskam da se karam s Joro ,6toto nali znae6 4e imam edin proekt v Burgas za sportnata zala v slaveikov da ne se zaqde tam 4e stava vapros za mnogo pari :)) tova s MIga i zavoda za pileti e ta6ak rabota
19.
Георги Георгив
23.03.2013 01:04:04
1
2
Jabovvv- na4alnik,Manev ni izlovi!Zvanal e na Krasi Qnkov!!!!Otgore ni narediha dsa objalvame i nie budjeta :) uj go glasuvahme
pak sega kakvo da pravime ???Shte izvinqva6 ama trqbva da se pravime na opoziviq :)))toq kur4o Mitio Qnkov nikakva nikakva ne q svar6i !samo se per4i kaktvoto kaje i tova stava
18.
ЖАБОВ
23.03.2013 00:53:45
1
4
Какво ще правиме сега???!!!!! Ако ни върнат бюдйета за ново разглеждане!!! Еба ни се мамата на всичките!!!!!!!!!!
17.
Станко Желязков
23.03.2013 00:51:15
1
5
Жорооооо ,казах ти моито момче,че няма да попаднеш на човек!Два пъти ме уволняват зареди тоя боклук!!! Хак ти е сега,бери му Гайлетоо !!!!
16.
Горски Милен
23.03.2013 00:48:36
0
4
Началник...Жоро ми предлага като те уволнят да заема твоито място :)))Ти знаеш ,че съм ти верен до гроб... докато не завърша Висшето :)))
15.
Ваклин Стоиновски
23.03.2013 00:44:34
1
5
Съвет,Г-н Янков,не се захващай с Жоро Манев...казвам ти го от личен опит :) Аз убих съдружник :)а си и въпреки това Копелето не се уплаши..!!!!!Еба ми мамата и сега съм в чужбина !!!!Чакам БСП да се върне на власт за да мога да му го върна
14.
ПАЛОВА
23.03.2013 00:39:58
0
8
Тая К****ва Дамбулова ни равали партийното приятелство!!!!Аз съм по-палава от нея :)))) и ти много добре го знаеш!Уж нещо се разбрахме нещо при Маджара :)))
13.
ДАМБУЛОВААА
23.03.2013 00:35:11
0
11
Митееееее ако те уволнят кой ще ми плаща кредита на апартаментааа :(((( Остана ми само Ангел :((( Ама и той ще ме нарита зареди тебе..:((( И стига се задява с Палова-Палава ;))))
12.
Георги Манев
23.03.2013 00:31:58
1
5
Димитре,Димитрееее колко време ти вардих гъза ама ти като си даваш на други :)))бери му сега гайлетоо!!! Най-добре спри да пиеш по време на работа,че СКАТ ЩЕ ТЕ ИЗЛЪЧАТ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ..:))) Мат в инса :)))
11.
Горски -фирмаджия
23.03.2013 00:25:04
1
3
Митко,голям фал стана?! Ще ни вървили дълаверата в гората????За какво ти плащаме по 2лв. на куб.????
10.
Пак Дамбуловааа:)))
23.03.2013 00:22:36
0
10
Смятай какво прави Митко Янков за мен,без дори да съм го пипнала...:)))Ама тая Палова-Палава :) нещо май ми взима хляба!!!!!
9.
Дамбулова
23.03.2013 00:19:19
0
11
Ангеле,Ангеле каква я мислихме каква стана..?!!!!! Аз ти казах,че тоя нашия е луд за връзване....:)))
8.
ЖАБОВ
23.03.2013 00:15:27
2
8
Аз съм тъп прост селянин,лижа гъза на БСП иначе се водя за ГЕРБА-джия!ЛАком съм ,ама незнам как да открадна без да ме хване Жоро М.Уж хванах всички от общински съвет,дадох МИГ на БСП....но пак ме разкриха :(((((Ангел ми обеща,че като Дамбулова му ближе оная работа
няма да имам проблем с Жоро! Тоя алкохолик Митко Янков уж той командваше парада на СЕК ...да ги слушам тия тъпаци на хак ми е сега!Тоя Жоро е луд за връзване направо ни еба путката ленина :))))
7.
дет вика един
22.03.2013 21:05:46
4
4
КЪВ Е ТОЯ ЦЪРВУЛ И ЗА КАКВО СЕ БОРИ
6.
ГЕРБ
22.03.2013 20:43:11
2
5
Егати пияниците в тази община, попитайте г-н Жабов защо не вкусва алкохол, той ще ви разкаже много интересни случки, естествено през неговата призма.
5.
до№2 ШЕСТО УПР.
22.03.2013 20:09:15
2
5
На всеки може да му се случи да се напие. Ама на Янков - много често му се случва вееее! Ба*ти директора, ба*ти и ощественика
4.
ДАНС
22.03.2013 19:34:19
2
5
На Янков мястото му е в контейнера ,не до него...А Вие от шесто РПУ явно сте много облажен от господина от контейнерите че толкова сте засегнат)))защо сте загегнати че изкарват кирливите ризи на тези малоумици дето заради него колко момичета изгониха от бензинозтанцията където тоя ходи да се допива и си иска от тях и после те виновни))))защо ,защото му отказали .......еееее ми и аз да сам жена и оная работа да ми е на коляното на тоооооооо убитак никога усмивка нчма да му дам)))а що е до Манев налягай ,изкарваи им кирливите ризи макар и след 20 години,те не са се променили даже са по злобни и тъпиииииииии,,,,
3.
баба Ванга
22.03.2013 19:32:24
7
4
оххх Нарконамев и ХАМАЛИЕВ спонсорите на протеста .Кое ги свързва ?
Възможностите ,интерес към старите коли и бизнеса с затихващи функции.С диплянки пълни с граматически грешки и плакати с ЧЕРВЕНИ БУКВИ поръчани в бургаски рекламни агенции,Хамалиев ,Кмета няма да го сВАЛИШ!
2.
Шесто управление
22.03.2013 19:14:04
6
11
Манеееев!Както виждаме,показваш ни документ,показващ,че Янков преди 10 години се е напил.Случва се.
Но,това ,което правиш сега е ДОЛНО!
СТРАШНО ДОЛНО!
Досега използва Янков,сега-показваш компромати.Като го слагаше начело на листи не го ли знаеше това?Тогава не ти пречеше,сега го лъщиш като голям грях!
От 10 години къташ компроматчета,а!Досега те подкрепях искрено,но това е мръснишко!Повръща ми се от такива методи,Манев!Баси старите стереотипи-ще ми показваш документ,че някой се напил здраво преди 10 години!!!
Повечето грудовци имат добро мнение за Янков.Интелигентен и професионалист е.В писмото си той не обсъди личния ти живот,а говори за политика.Потресох се от тоталитарния ти,фашистки подход!Ку-ку!
1.
Vasko
22.03.2013 19:13:02
3
1
OD na MVR niama li da posrednichi tuka?

da nabuta niakoi v prestapna grupa i da napravi drugiat zashtiten svidetel za izvestno vreme?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори